De vânzare pensiune, Râșnov, Brașov

De vânzare pensiune, Râșnov, Brașov
Ascendent Imobiliare
Agent imobiliar
Christina Epure
Brașov
+40 736 797 203
Preț de vânzare: 450.000 EURO
CA Anuală: N/A
Total Patrimoniu Imobiliar N/A
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Râșnov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Pensiune montană, situată în centrul țării, la poalele Masivului Postăvaru, la mică distanță de Munții Bucegi și Piatra Craiului.

Produse și servicii

Pentru ridicarea acestor imobile s-au folosit materiale de calitate superioară, cu ziduri din căramidă de 30 cm,  fundații solide din beton, finisaje interioare și exterioare apreciabile, balustrade, la balcoane, din fier forjat, scări interioare din lemn masiv, fiecare construcție este dotată cu centrală pe lemne , cu boiler de 2000l , sistem de alarmă și supraveghere video, curent trifazic, foișor, loc de joacă pentru copii, tiroliană, perete de escaladare etc.

Imobilul este mobilat/utilat cu obiecte din lemn masiv și este dotat cu eletrocasnice profesionale. Prezentăm oportunitatea investiției si datorită faptului că se vinde împreună cu o casă pe structură din lemn, cu suprafața utilă de 120 mp, dispusă pe parter și mansardă.

Operațiuni

Pensiunea deține 12 camere cu băi proprii, zonă de recepție cu spațiu de recreere, sală de mese , saună, spălătorie, potențial de extindere.

Acces facil cu mațina în garaj și curtea interioară, cât și 8 locuri de parcare la intrare.

Piață și potențial de dezvoltare

Potențial de extindere.
Completează excelenta poziționare și atracțiile turistice zonale, din care menționăm: Dino Parc, Peștera Valea Cetății, Biserica Evanghelică, 15 km de stațiunea Poiana Brașov (cea mai mare stațiune montană cu domeniu schiabil din România), 17 km față de castelul Bran și 22 km față de Brașov.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci N/A
Inventar aproximativ N/A
Inventarul inclus în preț N/A
Suport si training Nu
Motivul vânzării Motive personale