De vânzare active în domeniul eficienței energetice

De vânzare active în domeniul eficienței energetice
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Mona Bârliga
Expert broker de afaceri
Mona Bârliga
Brașov - Romania
+4 0741 035 054
Preț de vânzare: 127.400 EURO
CA Anuală: N/A
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Bucharest
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o oportunitate de achiziție deosebită: vânzare de active în domeniul eficienței energetice!
Eficiența energetică se conturează ca o componentă esențială a oricărei afaceri, mai ales de la începutul acestui an o dată cu aplicarea regulamentului privind taxonomia europeană, prin care activitățile economice sunt evaluate și calificate din perspectiva sustenabilității.
Conform unei statistici realizate de Siemens, monitorizarea energiei pentru identificarea risipei, este tehnologia cea mai puțin costisitoare dintre cele existente și care oferă cea mai mare rentabiltate a investiției, de până la 40%.
În acest context, în aprilie 2021 a fost semnat un contract de parteneriat cu Best Energy Ltd.din UK, prin care s-au achiziționat echipamentele și licența pentru 5 ani, administratorul dorind să creeze și să dezvolte o afacere de succes.
O situație neprevăzută obligă spre vânzarea acestor active în domeniul eficienței energetice - un trend care garantează succesul alături de un partener cu reprezentare globală cum este Best Energy Ltd.
IMPORTANT - Până la sfârșitul acestui an, compania Best Energy Ltd. a acceptat suspendarea licenței și a condițiilor contractuale, ceea ce prelungește cu 4 ani, începând din ianuarie 2023, valabilitatea licenței.

Produse și servicii

Echipamentele achiziționate monitorizează în timp real peste 8 parametri energetici. Interpretarea datele colectate în cloud oferă posibilitatea de a identifica pierderile și risipa de energie.
Partenerul licențiat din România a instalat deja 3 sisteme de monitorizare la nivel național, contracte pe care le va ceda ca atare sau poate retrage echipamentele la cererea noului proprietar.
Echipamentele din stoc sunt reprezentate de
44 aparate Eniscope Hybrid
4 Eniscope Air Connect
3 Eniscope Air Sense
2 Eniscope Air Switch
3 Eniscope Air Digital
3 Eniscope Air Ambient
elementele de legătură și conectori.

Active tangibile și intangibile

Activele din domeniul eficienței energetice care fac obiectul acestei vânzări, reprezintă tehnologii de ultimă generație pentru monitorizarea în timp real a
- energiei consumate,
- temperaturii,
- umidității,
- calității aerului,
- luminii și multe altele.
Sistemul de tip IoT generează automat rapoarte, alerte și alarme prin SaaS și transformă orice sediu, hală, depozit, fabrică sau instituție într-o clădire inteligentă, cu propriul BMS (sistem de management al clădirii) din perspectiva energiei.
Împreună cu activele de vânzare se vor transfera toate drepturile și condițiile agreate în contractul cu Compania Best Energy Ltd. și website-ul creat pentru afacere. Mai mult, cele 3 contracte unde există deja instalate echipamente de monitorizare, în București, Brașov și Cluj pot fi preluate.Piață și potențial de dezvoltare

Condițiile stringente economice și de mediu au creat o nevoie capitală pentru soluții de eficientizare a consumului energetic pentru toți actorii economici. Astfel, clienții care au nevoie de acestă tehnologie provin atât din mediul privat, cât și din cel public. Compania globală Best Energy Ltd. este prezentă în peste 48 de țări și conferă prin acest parteneriat sprijin tehnic, de marketing și oferă training atât licențiatului, cât și echipei cu care acesta lucrează.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-04-2021
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 50.000 EURO
Inventar aproximativ 128.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Suport si training Da
Motivul vânzării Probleme de sănătate