Firmă de construcții de vânzare, profitabilă, în Suceava-Botoșani

Firmă de construcții de vânzare, Suceava
Oraș : Rachiți
Județ : Botoșani
Preț de vânzare : 10000000
Profitul Anual : 805311
CA Anuală : 41622883
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă prezentăm o oportunitate de investiție într-o firmă ce activează în domeniul construcțiilor, fiind deosebit de profitabilă și având în prezent aproximativ 200 de angajați.

În ceea ce privește activele companeii, menționăm aici faptul că în patrimoniul societății se găsesc un teren de 3100 mp (cu autorizație pentru construcția unui bloc pe acest teren), 5 hectare la Milișăuți, pe care există o stație de betoane, stație de asfalt, stație de sortare și balastieră. În plus, compania mai deține un teren ce întinde pe o suprafață de 2 hectare, aflat în Suceava, ocupate în prezent de o autobază și centrul pentru reparații camioane, precum și alte 7 hectare, în zona Câmpulung Moldovenesc - Pojorâta, unde există o carieră de piatră.

Această firmă de construcții de vânzare deține peste 100 de mașini și utilaje, după cum urmează:

  • 18 autoturisme,
  • 10 camioane,
  • 16 betoniere,
  • 8 basculante,
  • 8 buldo-excavator,
  • 5 excavator,
  • 1 macara și altele.

Un atu excelent al acestei firme de construcții este faptul că este autorizată pentru lucrări de interes public, cum ar fi în rețeaua administrată de Căile Ferate Române, lucrări în sectorul de instalații electrice și de gaz, întreținer și, asfaltare drumuri publice etc.

Pandemia de coronavirus nu a afectat această frimă de construcții de vânzare, care a semnat, pentru anul 2021,  contracte în valoare de 25 milioane de euro. Până acum, firma a executat și facturat lucrări în valoare de 4.360.000 euro, sumă ce urmează să fie încasată.

În plus, pentru că este un domeniu destul de complex, administratorul firmei este dispus să ofere viitorului cumpărător asistență managerială și know how timp de 6 luni după efectuarea transferului. 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 09-01-1992
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 1000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 8954109
Suport si training : Da, timp de 6 luni
Număr de angajați : 200
Cifră de afaceri din anii anteriori : 36936098
Motivul vânzării : Pensionare