Afacere la cheie în Brașov - spălătorie auto, sală de fitness și proprietate imobiliară de vânzare în centrul orașului

Afacere la cheie Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 1200000
Patrimoniu Imobiliar : 1000000

Astăzi vă prezentăm o oportunitate de investiție într-o afacere la cheie situată în Brașov, în Centrul Civic - o zonă a orașului cu trafic foarte intens și un vad comercial ideal.

Listarea de față cuprinde inclusiv proprietatea imobiliară în care funcționează 3 afaceri la cheie, care pot fi preluate odată cu înstrăinarea componentei imobiliare. Așadar, proprietarul dorește să vândă o clădire, aflată în proprietate personală și localizată în Centrul Civic al Brașovului. Suprafața desfășurată a clădirii este de 1200 mp, dispusă pe 3 nivele - parter, etaj și mansardă. De asemenea, clădirea mai are în componență un pod, cu o suprafață totală de de 200 mp, precum și 2 anexe. Una dintre anexe este o construcție metalică, dotată cu sistem funcțional de încălzire. Mansarda este amenajată ca sală de fitness, care funcționează încă din anul 2000.

Legat de afacerea la cheie, în acest moment, aici își desfășoară activitatea prima spălătorie auto a municipiului Brașov și o sală de fitness. În clădire, mai există alte 3 alte spații, care momentan sunt închiriate altor persoane juridice.

Pe lângă proprietatea imobiliară, proprietarul deține și afacerile la cheie - spălătoria auto și sala de fitness și dorește inclusiv transferul acestora către un nou proprietar. 

De asemenea, pe lângă această clădire și afacere la cheie din Brașov, proprietarul scoate la vânzare și un teren situat în localitatea Moeciu, având o suprafață de 1.5 ha, cu un potențial foarte bun pentru a fi transformat în păstrăvărie. Momentan, terenul este împărțit în două zone, una cu destinație de pășune și o parte de pădure. Pentru acest teren prețul este de 15 EUR/mp.

Această afacere la cheie se vinde în totalitate, cu clădire și toate dotările și reprezintă o investiție ideală pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte cariera și domeniile de expertiză. Locația favorabilă, cu un foarte bun vad comercial, precum și vechimea în piață pot asigura succesul și în următorii ani. 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Construcții,Divertisment și recreere,Sănătate și Fitness,Afaceri prestatoare de servicii,Turism: Hotel, Pensiune
Finanțarea vânzătorului/bănci : -
Suport si training : Da, cat este necesar
Motivul vânzării : Probleme de sanatate