Afacere de vânzare: stație de stocare și îmbuteliere propan în județul Bihor și terenuri în Râșnov, județul Brașov

Oraș : Sector 1
Județ : București
Preț de vânzare : 250000
Profit din exploatare (EBITDA) : 20000
CA Anuală : 250000
Patrimoniu Imobiliar : 182000

Având în vedere că trăim într-un mediu tot mai poluat, necesitatea unui combustibil cât mai prietenos cu mediul înconjurător este esențială. Astfel, propunem spre vânzare o afacere care activează în domeniul carburanților mai puțin poluanți.

Acest gaz petrolier lichefiat este ecologic, ceea ce înseamnă că emisiile nocive sunt reduse simțitor. Mai mult, GPL-ul reprezintă o soluție pe termen lung, extrem de avantajoasă pentru orice producător sau comerciant. Capacitatea de aprovizionare și stocare este foarte mare, astfel că rezervele sunt suficiente pentru o perioadă considerabilă.

Costurile atrase de către realizarea istalațiilor și achiziționarea echipamentelor sunt moderate, soluțiile de stocare fiind multiple. În plus, GPL-ul poate fi amplasat oriunde, ceea ce asigură mai ușor accesul la resursele de energie, indiferent de numărul de consumatori. Și desigur, varietatea de domenii în care poate fi utilizat acest combustibil este remarcabilă. Astfel, GPL-ul este folosit în industrie, domeniul auto, în agricultură, dar și pentru uz domestic și civil.

În ceea ce privește instalațiile GPL, acestea au rolul de a menține un nivel ridicat de siguranță a depozitării și alimentării cu GPL. Ansamblul de echipamente este realizat și montat de către specialiști, care iau toate măsurile de precauție posibile. Instalațiile și rezervoarele sunt fabricate din materiale rezistente, care previn și împiedică orice risc de scurgere sau explozie.

Astfel, această afacere de vânzare este reprezentată printr-o stație de stocare și îmbuteliere propan în județul Bihor.

Stația de stocare și îmbuteliere are în componență două stocatoare cu un volum de 5500 litri, având o capacitate de stocare de 85% din volum (circa 2000 kg lpg propan), claviatură, două pompe de alimentare LPG propan completate cu două cântare electronice cu o marjă de cântărire de 100 kilograme.

Sistemul de îmbuteliere este automat, cântarele elecronice fiind dotate cu program de gestiune/cântărire/recipient butelie LPG propan.

Stația de stocare și îmbuteliere dispune de un parc format din 650 recipienți butelie cu volum de 26 litri și capaciate de încărcare 10 kg LPG propan și 150 recipiente butelie cu volum de 70 litri, capacitate de încărcare 33.5 kg LPG propan.

De asemenea, aceeași societate vinde și terenuri situate în orașul Râșnov, județul Brașov:

  1. Teren în suprafață de 2017 mp cu o cladire tip bucătărie furajeră, în suprafață de 145 mp.
  2. Teren în suprafață de 4564 mp. cu o hală depozit de 557 mp, 1 siloz 182 mp și 1 siloz 298 mp.

Se pot achiziționa și separate cele două componente: stația din județul Bihor șii terenurile din județul Brașov. Astfel, această afacere

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-01-2014
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 750000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Reprofilare