Afacere de vânzare - soluții pentru hidroizolații

Afacere de vânzare - hidroizolații
Oraș : Brasov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 105000
Profit din exploatare (EBITDA) : 53216
CA Anuală : 338791
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă propunem o afacere de vânzare, care se diferențiază prin câteva avantaje cheie:

  • este unicul dealer autorizat, cu drepturi exclusive, de a comercializa pe piața din România un produs inovator, din gama soluțiilor pentru hidroizolații
  • produsul se aplică ușor, prin pulverizare și are o garanție de până la 20 de ani
  • este o afacere la cheie, care se poate prelua cu toate contractele în derulare  

După studierea pieței de profil, proprietarii au  identificat lipsa unor soluții versatile, rapide în aplicare și utilizare, certificate și rezistente, pentru lucrările de hidroizolare. Astfel au decis să înființeze în 2019 această firmă, sub forma unui SRL și să importe acest produs, care există pe piața din SUA de 15 ani.

După primul an de activitate, în care s-au realizat investiții în utilaje și stocuri, această afacere de vânzare a înregistrat profit  și o dublare a cifrei de afacere. În același timp s-au făcut investiții în marketing: a fost realizat website-ul, canalul de YouTube pentru prezentarea produsului, ale cărui caracteristici sunt remarcabile și suficiente pentru generarea unor noi contracte!

Această afacere de vânzare este localizată în Brașov dar poate fi relocată cu ușurință în altă zonă a țării. Activitatea se poate deafășura cu un număr redus de angajați întrucât metoda de aplicare, tip spray-on, permite acoperirea unor suprafețe mari de către o singură persoană. Timpul redus de uscare, de doar 15 minute, este un alt atu care determină performanțele operaționale ale societății.

Este o afacere la cheie, care se vinde împreună cu societatea, stocurile, website-ul și lucrările contractate cu clienții. Nu există datorii către bugetul de stat sau credite în derulare. Proprietarul oferă o perioadă de 1 lună pentru transfer de know-now și instruire.

Motivul vânzării este reîntoarcea proprietarului în SUA. Acesta va asigura suport în continuare pe lanțul de aprovizionare.

Prin noul program Garant Construct, aprobat prin OUG24/2022, puteți obține finanțare pentru achiziția acestei afaceri. Business brokerul care reprezintă această oportunitate, vă poate oferi detaliile necesare!

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2019-04-02
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 276052
Suport si training : Da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : 166202
Motivul vânzării : Plecare definitivă din România