Complex turistic, hotelier și comercial de vânzare în Brașov

Complex turistic, hotelier și comercial de vânzare în Brașov
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 1.950.000 EURO
CA Anuală: 868.204 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 1.577.880 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 35.284 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă oferim spre vânzare o afacere atractivă, particularizată printr-un complex turistic, hotelier și comercial, dezvoltat începând cu anul 2004.

Produse și servicii

Situat în inima Brașovului, într-o zona rezidențială, la 5 minute de mers de principala atracție turistică a orașului Brașov, ansamblul este format dintr-o pensiune de 4 stele și un hotel de 3 stele. Proprietatea se desfășoară pe o suprafață de teren de 1.153 mp, unde sunt amplasate două clădiri bine orientate.

Operațiuni

Pensiunea: construcția finalizată în 2005 este desfășurată pe patru nivele, cu o suprafață de 503 mp, respectiv subsol, parter, etaj și mansardă ( S+P+E+M) cu 6 camere ultraspațioase. La parter ne întâmpină recepția, bucătăria, cămara, dependințe, vestibul, sala de restaurant cu o capacitate de 40 de locuri, iar în exterior, terasa de la intrare cu o suprafață de 23 mp. Cele două clădiri sunt despărțite de o grădină superbă, iluminată pe timp de noapte și în suprafață de 69 mp.

Hotelul: construcție finalizată în 2009, structurată pe 5 niveluri (S+P+2E+M) :

- subsol, cu o sală de conferință, cu o capacitate de 100 de persoane și o suprafață de 112 mp, două grupuri sanitare, cameră tehnică, magazie;

-parter, unde se regăsesc recepția, sala de restaurant, cu o suprafață de 127 mp și o capacitate de 75 locuri, două grupuri sanitare, oficiu;

-etaj I, etaj II și mansardă - 6 camere duble twin, 10 camere matrimoniale și 3 camere single, fiecare dotată cu baie proprie și facilități.

Hotelul dispune de câte o bucătărie pe fiecare nivel, lift și terasă de acces în suprafață de 26 mp și parcare privată.

Activitatea se desfășoară 24h/24h fără fluctuații sezoniere și dispune de toate dotările specifice și echipamentele necesare unei bune funcționări.

Serviciile turistice de bază sunt cele hoteliere, de cazare iar cele complementare, de restaurant, bar și organizare de evenimente.

Active tangibile și intangibile

Pensiunea (clasificată la 3 stele) și hotelul (clasificat la 4 stele) dispun de toate dotările necesare funcționării în condiții excelente.

Piață și potențial de dezvoltare

Hotelul a fost închis și deschis sporadic din cauza blocării Covid19. Cu toate acestea, industria ospitalității este foarte dezvoltată în zona Brașovului și are tendințe de creștere datorită influențelor de dezvoltare a infrastructurii: autostradă, aeroport, sistematizare rutieră a orașului, ș.a..

Serviciile turistice sunt specifice zonei Brașovului cu acoperire pentru stațiunea Poiana Brașov, zona turistică Bran, Predeal.

Detalii despre tranziție:

Proprietate liberă de sarcini: activul este foarte bine întreținut și nu necesită renovare.
Suport și formare: Proprietarii vor oferi cumpărătorului asistență și training complet.
Vânzare integrală: Proprietate imobiliară inclusă.
Valoarea mobilierului/amenajărilor și a stocurilor inclusă în preț.
Motive pentru vânzare: Pensionare.
Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, mai multe imagini și dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre acest complex turistic din vânzare din Brașov, printr-un Information Memorandum, în scopul calificării acestei oferte pentru posibilă achiziție.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 26-08-2004
Cifră de afaceri din anii anteriori 2.130.916 RON
Marcă comercială 25.000 EURO
Fond comercial 372.120 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 18.922 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 8
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionare