Complex hotelier de 5 stele de vânzare: hotel, restaurant, centru de wellness / spa

Complex hotelier de 5 stele de vânzare: hotel, restaurant, centru de wellness / spa
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 5.000.000 EURO
CA Anuală: 2.148.525 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 3.480.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 174.686 RON
Județ / Localitate: Baia Mare
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă propunem spre investiție o unitate hotelieră nouă, care este un exemplu perfect de îmbinare armonioasă a eficienței arhitecturale cu ultimele standarde de design în materie de confort hotelier.

Produse și servicii

Afacerea oferă servicii superioare, unice în zona geografică respectivă, care sunt transmise și promovate prin website-ul propriu sau prin colaborarea cu Booking si agențiile de rezervare online.

Operațiuni

Acest complex hotelier de vânzare este mobilat și utilat cu rafinament și eleganță oferind condiții excelente și un confort desăvârșit. Toate zonele sunt dotate, echipate și mobilate la standarde de lux pentru a respecta angajamentul fără compromisuri pentru calitate și servicii moderne impecabile. Facilitățile pe care le oferă atrag clienți atât din segmentul leisure, cât și din cel business, ceea ce generează o bază de clienți extinsă, considerabilă în condițiile funcționării de doar 2 ani, gradul mediu de ocupare fiind de 73% pe tot parcursul anului.


Procesul care stă la baza sistemului de creare și livrare a serviciilor a fost gândit și elaborat astfel încât să poată fi transferat cu ușurință către orice manager, ceea ce facilitează gestionarea cu succes a afacerii de către viitorul proprietar. Personalul este evaluat de către clienți ca fiind atent la nevoile lor, flexibil, tânăr și profesionist. Toate licențele pentru funcționarea hotelului sunt în vigoare.Toți oaspeții hotelului sunt de acord că această „mică bucată de paradis” este locul perfect pentru relaxare, relaxare și întinerire fără a renunța la niciun lux!

Active tangibile și intangibile

Acest complex hotelier de vânzare a fost gândit încă de la început la un nivel premium: hotelul de vânzare a fost construit pentru a se încadra prin confort și facilități în categoria exclusivistă de 5 stele.

Având o locație privilegiată, desfășurată pe 8900 metri pătrați, hotelul, intrat în circuitul turistic la începutul anului 2019, este situat în Carpații nord-estici – un adevărat brand cultural al României.

Structura hotelieră este de 1700 metri pătrați și oferă 23 de camere de cazare, un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri și un bar, deține și o terasă acoperită, 2 săli de evenimente și conferințe (150/250 persoane), parcare privată gratuită. Centrul Spa&Wellness al hotelului se adresează tuturor turiștilor – familii cu copii, cupluri sau persoane care doresc să se relaxeze, prin experiențe recreative sau terapeutice prin acces la: piscine, bazin semiolimpic, saune, fântână de gheață, fitness și masaj, terapie Kneipp, un parc acvatic cu un bar în aer liber, cu șezlonguri și umbrele, curtea și grădina fiind concepute ca spațiu pentru relaxare pe aproximativ 4000 metri pătrați.

Piață și potențial de dezvoltare

Detalii despre tranziție:

Activul este foarte bine întreținut și nu necesită renovare
Este posibil fie să cumpărați compania care deține activul, fie să structurați o tranzacție de active conform cerințelor investitorului.
Vânzătorul se obligă să îi asigure noului proprietar suportul și know-how-ul necesar pentru o perioadă de 3 – 6 luni, pentru preluarea afacerii în condiții optime.
Prețul solicitat: 5 milioane euro. Așteptărule legate de preț sunt negociabil cu acei cumpărători care sunt pregătiți să se deplaseze rapid.
Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, mai multe imagini și dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, printr-un Information Memorandum, în scopul calificării acestei oferte pentru posibila achiziție.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-01-2019
Cifră de afaceri din anii anteriori 5.675.659 RON
Marcă comercială 100.000 EURO
Fond comercial 200.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 402.600 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Suport si training Da
Motivul vânzării Implicare activa in alte afaceri