Companie specializată în activitatea de shopfitting - amenajarea dotărilor magazinelor și producția de mobilier comercial, de birou, casnic

Companie specializată în activitatea de shopfitting - amenajarea dotărilor magazinelor și producția de mobilier comercial, de birou, casnic
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 1.543.400 EURO
CA Anuală: 8.274.378 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 775.160 RON
Județ / Localitate: Romania
Țara: Romania

Scurtă descriere

Beneficiind de un concept de afacere unic și de o echipă talentată și dedicată, această afacere este perfectă pentru cineva care dorește să-și construiască propriul business sau să-și extindă portofoliul existent. Cumpărând această afacere, veți avea acces la toate informațiile și resursele necesare pentru a continua creșterea și succesul acesteia.

Produse și servicii

Cu o echipă dinamică și experimentată afacerea furnizează servicii complete: de proiectare, producție de mobilier personalizat la comanda pentru organizațiile comerciale (magazine, show-room-uri, stații de carburant, centre comerciale), producție mobilier de birou, mobilier de bucătărie, living, biblioteci, dormitoare și camere pentru copii. Oferă deasemenea servicii de instalare și montaj cât și servicii de transport. Pe de cealaltă parte, se remarcă echipa specializată în activitatea de shopfitting, a cărei competență și pricepere este apreciată de către clienți pentru amenajarea dotărilor magazinelor ce le dețin, atât pentru magazine noi, cât și pentru reamenajarea și remodelarea magazinelor deja existente, pe toată suprafața țării.

Operațiuni

Cu o experiență vastă și prezență solidă pe piața din România încă din anul
1994, această afacere se remarcă astăzi prin gradul înalt de performanță pe
care îl aduce în proiectele sale, atât în producția de mobilier comercial,
rezidențial sau de birou, cât mai ales în activitatea de amenajare a dotărilor
magazinelor aparținând lanțurilor de retail specializate în vânzarea food și
nonfood.

Active tangibile și intangibile

Afacerea deține prin contract de închiriere: hală de producție, spațiu birouri, spațiu depozitare pentru materie primă, spațiu depozitare produse finite, precum și propriile echipamente, mașini și utilaje necesare bunei funcționări a activității, cât și o vastă flotă de mijloace de transport și toate sculele necesare. Aceste resurse tangibile precum și modelul de afacere testat de-a lungul anilor, permit afacerii să funcționeze la un nivel înalt de performanță și să ofere servicii de calitate clienților săi.

Piață și potențial de dezvoltare

În ultimii 10 ani, profiturile din acest sector au crescut cu 20% în fiecare an. Firma oferă posibilitatea de a accesa fonduri UE pentru retehnologizare, posibilitatea de a extinde capacitatea de producție și dezvoltarea de produse noi. Printre beneficiile de a cumpăra această afacere se numără: o reputație excelentă în piață, o bază solidă de clienți, o echipă talentată și dedicată, oportunități excelente de creștere și dezvoltare, precum și suportul complet al vânzătorului pentru a asigura o tranzacție lină și de succes.
În ceea ce privește latura de shopfitting, lanțurile de retail germane, cu care există contracte, sunt în continuă expansiune în România. Echipa este pregătiă și are dotarea necesară să pornească, alături de clienții
consacrați, la efortul pentru reconstrucția Ucrainei.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 13-10-1994
Cifră de afaceri din anii anteriori 5.488.321 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 427.694 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 25
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionarea administratorului