Companie IT de vânzare, dezvoltatoare de servicii CRM

Companie IT de vânzare, dezvoltatoare de servicii CRM
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 17.000.000 EURO
CA Anuală: 3.000.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Monaco

Scurtă descriere

Lider marocan al serviciilor CRM și al programelor de loialitate care lansează o platformă fintech disruptivă care își propune să consolideze schimbul de puncte de loialitate în mai multe țări africane.
Compania este lider în Maroc și Africa în programe de loialitate și CRM. Este o filială a unei entități cotate la bursa franceza. Are un istoric de succes dovedit și o echipă de management la nivel înalt. Compania a dezvoltat și lansează un proiect FINTECH inovator și disruptiv constând într-o platformă digitală care are ca scop consolidarea punctelor de loialitate la nivelul continentului african. În această etapă, proiectul este pus la punct, tehnologia este deja dezvoltată (platformă digitală prin blockchain) și echipa operațională și de management este formata. Proiectul are nevoie de 5 milioane de euro pentru a fi finanțat și lansat. Această sumă va fi folosită în esență pentru cheltuieli de marketing și comunicare în conformitate cu un program detaliat.

În această etapă, avem deja acorduri cu fonduri de investiții și trebuie să finalizăm masa noastră rotundă. Evaluarea acceptată a companiei este în jur de 17 milioane de euro.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 40
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A