Companie IoT de soluții digitale pentru lichide de vânzare în Olanda

Companie IoT de soluții digitale pentru lichide de vânzare în Olanda
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: N/A
CA Anuală: 2.317.946 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Netherlands

Scurtă descriere

Afacere de vânzare pe piața Internet of Things: dezvoltare de soluții totale de gestionare a stocurilor prin soluție cloud, în special pentru lichide.

Companie inovatoare de înaltă tehnologie care a dezvoltat sisteme de management de stoc pentru lichide (combustibili, uleiuri lubrifiante, gaze, substanțe chimice). Serviciul oferit constă într-o soluție totală: hardware (sistemul), software (Cloud) și serviciu (suport) care, pe lângă un preț inițial de achiziție, are un model de abonament pentru a pune datele la dispoziția clientului. Această soluție cuprinzătoare permite utilizatorului să verifice de la distanță nivelurile actuale de stoc și să optimizeze procesul de aprovizionare.

În prezent, compania este principalul furnizor pentru angrosiștii lichidelor mentionate anterior. Compania olandeză a fost înființată în 2009 ca start-up individual și în 2015 s-a concentrat pe lichide și soluții totale pentru managementul stocurilor. Compania are clienți naționali (în principal angrosiști) cu legături bune cu furnizorii pentru a garanta calitatea și serviciul. Spațiile comerciale (1 locație) sunt închiriate de la unul dintre acționari și sunt utilizate în principal pentru produse/sisteme de birou și depozitare. Chiria poate fi continuată, dar afacerea poate fi, de asemenea, relocată cu ușurință.

Această companie a dovedit funcționalitatea unei soluții IoT într-un grup țintă limitat de pe piața olandeză și, prin urmare, este ideală pentru creșterea în continuare pe piața existentă sau extinderea pe alte piețe (naționale sau alte sectoare). Foarte interesant pentru investitorii care caută o extindere strategică a stocului de soluții IoT pentru produsele menționate mai sus și își pot extinde în continuare serviciile cu această tehnologie și soluție IoT.

Prin strategie și poziționare corecte, este ușor să de lansat și construit o poziție solidă în sectoare și piețe adiacente sau în alte sectoare. Oportunitățile de creștere sunt extinse (sectoare și regiuni) și ușor scala

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 6
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A