Companie în industria alimentară

Companie în industria alimentară
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 1.000.000 EURO
CA Anuală: 5.434.844 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: Barcelona
Țara: Spain

Scurtă descriere

Fabricarea de pâine și chifle "de tip german", integrală și pe bază de semințe, destinate magazinelor de dietetică și dietetice, alături de distribuția altor produse dietetice. Compania primește comanda, produce, coace produsul, se ocupă de tăiere, ambalare și distribuție. Originile companiei datează din 1964, când a fost deținută de un om de afaceri german care a vândut-o familiei actualului proprietar în 1980. Fondatorul companiei a fost un director de vânzări al acelui proprietar german, care a sfârșit prin a cumpăra fondul de comerț al companiei și prin a-și înființa propria companie când s-a retras. În acel moment, afacerea a devenit o afacere de familie, iar actualii proprietari conduc compania din 2012 și se gândesc să se pensioneze; mai au încă mulți ani până atunci, dar au decis să caute un cumpărător care dorește să mențină afacerea în funcțiune. Ei sunt chiar deschiși să mai lucreze în continuare în cadrul companiei pentru câțiva ani.
Cifra de afaceri a fost de peste 800.000 de euro în 2015, urmată de unele scăderi în următorii ani și o creștere mare în 2020 și 2021. În prezent, cifra de afaceri este de aproximativ 1.150.000 de euro, în principal datorită introducerii de noi produse, și se așteaptă ca aceasta să continue să crească.
Mai sunt încă multe de făcut în ceea ce privește secțiunea digitală a companiei: rețelele lor sociale sunt deficitare, iar pagina lor web are nevoie de ceva muncă pentru a deveni un magazin online de succes.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 14
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A