Companie din industria metalurgică

Companie din industria metalurgică
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 1.000.000 EURO
CA Anuală: 6.241.410 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: Barcelona
Țara: Spain

Scurtă descriere

Companie care aparține industriei metalurgice. Principala sa activitate este reprezentată de soluțiile de lucru cu tablă industrială. Compania realizează controlul tuturor proceselor până la livrarea produsului final către clientul final. Efectuează sudură cu laser, serii metalice, sculptură în tablă... și controale de finisare.
Realizează utilaje industriale și tot felul de piese metalice auxiliare. De asemenea, au certificat de control al calității ISO. Au următoarele utilaje: laser, mașină de perforat, mașină de îndoit, utilaje auxiliare pentru plasarea inserțiilor, sudură prin puncte, sudură de oțel inoxidabil și aluminiu.

Compania are o istorie de 27 de ani. Complet consolidată, muncitorii sunt foarte vechi și specializați, au un profil tehnic și multe cunoștințe și experiență în cadrul companiei. Nu are aproape niciun concurent, vânzătorul nu știe dacă există firme similare cu a sa.

Sunt localizați în Catalonia, dar ar putea fi interesant să se deschidă și în alte locuri din Europa. În prezent, au un client francez și clienți pe întreg teritoriul spaniol.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 6
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A