Companie de vânzare cu amănuntul online de bunuri și cadouri

Companie de vânzare cu amănuntul online de bunuri și cadouri
Transeo Deal Club
Deal Club
Transeo
Brussels - Belgia
N/A
N/A
Preț de vânzare: 2.500.000 EURO
CA Anuală: 3.700.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) RON
Județ / Localitate: N/A
Țara: Germany

Scurtă descriere

Compania comercializează o gamă de articole de cadouri și bunuri care este în permanență actualizată pe propria sa platformă online și prin alte canale de vânzare, cum ar fi Amazon, eBay și Kaufland. Pe aceste platforme, clientul nostru acționează ca un revânzător și are acorduri de reseller corespunzătoare.

Gama de produse cuprinde în special următoarele: camping, aparate electrocasnice, biciclete, echipamente de grădinărit și mobilier de grădină, bunuri de uz casnic, îmbrăcăminte (mică gamă suplimentară), mobilier și articole de uz casnic, articole de exterior, produse de îngrijire și wellness, accesorii de călătorie, jucării și jocuri, articole sportive, articole pentru animale de companie. De asemenea, oferă o gamă în continuă schimbare de produse promoționale și reduse. Produsele comandate sunt expediate exclusiv prin departamentul intern de expediere al companiei.

Clientul nostru operează în prezent un depozit înalt de 2.000 m² cu produsele menționate mai sus în stoc pe baza vânzărilor preconizate. Mărfurile comandate sunt procesate și ambalate intern și expediate clienților folosind parteneri logistici precum DHL, Hermes și alții.

Compania are o platformă IT integrată cu propriul sistem ERP și o legătură integrată cu platformele de piață, precum și cu toate procesele de plată și logistică. Datorită acestei platforme, gama de produse de pe site-ul propriu al companiei și de pe diverse piețe este mereu la zi, asigurând o realizare rapidă. În consecință, compania este capabilă să răspundă așteptărilor clienților săi de la un retailer online de înaltă performanță.

Clienții clienților noștri fac adesea achiziții ad-hoc. De obicei, achizițiile sunt unice, clienții făcând achiziții repetate puține și îndepărtate. Aproape toți clienții sunt clienți B2C din Germania sau Austria.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială EURO
Fond comercial EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci EURO
Inventar aproximativ EURO
Inventarul inclus în preț N/A
Număr de angajați 11
Suport si training N/A
Motivul vânzării N/A