Companie de sisteme de securitate de vânzare în Baia Mare

Companie de sisteme de securitate de vânzare în Baia Mare
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 680.000 EURO
CA Anuală: 1.350.392 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 97.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 409.777 RON
Județ / Localitate: Baia Mare
Țara: Romania

Scurtă descriere

Ofertă noastră include o afacere de vânzare în domeniul sistemelor de securitate și telecomunicații.
Business brokerul dedicat acestei oferte asigură potențialului cumpărător, prin acord de confidențialitate scris, dezvăluirea completă a tuturor informațiilor relevante despre afacere, printr-un Information Memorandum, Due Diligence Process, consultanță și asistență post-cumpărare.
Vânzarea afacerii se va realiza prin transfer de activitate, cu posibilitate de finanțare din partea vânzătorului.

Produse și servicii

Afacerea are o activitate complexă, care atinge mai multe sectoare ale acestui domeniu: lucrări de proiectare, instalare și întreținere a sistemelor de alarmă împotriva efracției; sisteme de supraveghere video; sisteme de alarmare și alertare în caz de incendiu; control acces/pontaj biometric cu cod sau card; centrale telefonice și rețele de date și voce pe cablu de cupru, wireless și fibră optică; branșamente electrice etc..

Operațiuni

Toate activitățile desfășurate sunt autorizate prin atestate și licențe de funcționare, parte dintre acestea fiind acordate pe termen nelimitat. Aceasta companie de sisteme de securitate de vânzare este profitabilă și are în prezent un numar de 7 angajați specializați, cu experiență și pregătire profesională și stabilitate temporală mare în cadrul firmei, ceea ce asigură o tranziție ușoară pentru viitorul proprietar. Societatea are o experiență pe piața de profil de peste 21 de ani, timp în care a obținut certificarea sistemelor de management de calitate și mediu ISO-9001:2015, respectiv ISO: 14001/2015, în condițiile efectuării cu succes a auditurilor anuale de supraveghere, situație care poziționează serviciile oferite pe o treaptă superioară față de concurență.

Întreaga activitate a societății a fost recunoscută prin numeroase premii și distincții oferite ani la rând de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, clasându-se pe podium în topul județean al firmelor; aceasta a crescut relativ constant în timp, adaptat la condițiile de piață. Pe baza rezultatelor financiare, ratingul este de 8.5 – foarte bun; firma nu are datorii la bugetele de stat.

Clienții acestei companii de sisteme de securitate de vânzare sunt predominant persoane juridice de pe raza județului Maramureș, iar contractele sunt încheiate în general pe o perioadă de 1-3 ani (inclusiv în anul în curs - 2021), ceea ce se concretizează într-o bază de date transferabilă către viitorul proprietar.

În mediul online, societatea este prezentă prin site-ul propriu și canale de social media, cu vizibilitate la nivel național și internațional, relația cu clienții afacerii bazându-se exclusiv pe ofertele acesteia și pe calitatea serviciilor oferite.

Societatea este liberă de datorii, fără probleme juridice nerezolvate, fiind capabilă să acopere în mod constant investiițile necesare din resurse proprii.

Active tangibile și intangibile

Societatea are sediul social în Baia Mare, în proprietate având un imobil de peste 100 mp, cu vad comercial bun. Sediul este alcătuit din spații de birouri, spații de depozitare, magazie și un laborator pentru depanarea echipamentelor. În dotarea societății sunt și 5 mașini în perfectă stare de funcționare, având toate reviziile și verificările tehnice la zi.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 12-10-1999
Cifră de afaceri din anii anteriori 1.002.854 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial 139.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 132.702 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 7
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionare