Magazin de materiale pentru arte plastice și activități artistice

magazin de vânzare
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 650000
Profit din exploatare (EBITDA) : 361958
CA Anuală : 5486912
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Această afacere și-a început activitatea în anul 2002, aprovizionând cu materiale pentru pictură elevii de la liceul de Artă Brașov. Ulterior, și-a extins activitatea, adresându-se și artiștilor plastici și artizanilor, studenților, școlarilor și preșcolarilor, pentru orele de tehnologie /lucru manual.

Astăzi comercializează materiale pentru tot ce înseamnă activitate artistică și de îndemânare. 

Pentru a susține aceste activități, s-au organizat ateliere de creație, atât la sediul societății cât și în școli, grădinițe, târguri, expoziții.

În acest fel, pe de-o parte afacerea este cunoscută de cei interesați de aceste activități, pe de altă parte, contribuie activ la dezvoltarea mentalității de a confecționa cu propriile mâini decorațiuni și lucrări de artă.

Afacerea are o clientelă de lungă durată și loială, persoanele cărora se adresează fiind atât profesioniști cât și amatori sau persoane care doar ocazional meșteresc sau pictează.

Comercializarea materialelor pentru arte plastice și îndemânare se face atât prin magazinul propriu întru-un spațiu locativ din Brașov, închiriat, cât și prin magazinul online al site-ului propriu.

În ultimi doi ani, atelierele de creație s-au desfășurat în format online, sub formă de tutoriale, ateliere pe skipe. Astfel, afacerea s-a adaptat foarte bine la situația generată de Covid-19, reușind să gestioneze cu și mai mult succes activitatea, veniturile din vânzările afacerii crescând într-un mod constant.

RATING FINANCIAR 2020 - 9.4
 Compania are o situație financiară stabilă. Profitabilitatea operațională, cea netă precum și indicatorii de bilanț indică o stabilitate financiară fără riscuri pentru perioada următoare.


PROFITABILITATE
Indicator Evaluare               2019                              2020

Marja Profitului Net             8.5 %                             10.9 %

De asemenea, are un nume bine cunoscut și respectat în piața locală, brand deținut prin intermediul unei mărci înregistrate, promovat pe toate canalele, inclusiv prin social-media.

Prin intermediul atelierelor de creație a ajuns la clienții din întreaga țară, nu doar din Brașov, acestea fiind un bun suport pentru creșterea vânzărilor în magazinul online.

Prețul de vânzare este de 650.000 eur și include  un pachet complet:

Societatea SRL fără datorii, stoc de produse și materiale, parteneri cheie (furnizori și contacte de bază necesari unei bune desfășurări a activității), personal calificat și de încredere, bază de clienți, site-ul și toate activele online, planuri de dezvoltare.

Sună bine? Ești interesat(ă)? 

Hai să discutăm!

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, dacă este necesar
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : N/A
Inventar aproximativ : 1868083
Suport si training : Da
Număr de angajați : 25
Cifră de afaceri din anii anteriori : 3760085
Motivul vânzării : Evoluție profesională si dezvoltare, diversificare