Librărie de vânzare și firmă profitabilă, eligibilă pentru accesarea finanțărilor nerambursabile

Librărie de vânzare, Brașov
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 5000
Profitul Anual : 6413
CA Anuală : 407534
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Librăria de vânzare pe care o prezentăm astăzi este situată în Brașov și este specializată în domeniul vânzării de jucării și jocuri, cărți pentru copii de toate vârstele, manuale școlare, rechizite și o gamă variată de produse și materiale folosite pentru a dezvolta creativitatea și ingeniozitatea copiilor, dar și adulților. De asemenea, librăria de vânzare comercializează, prin magazinul fizic, dar și în mediul online, o gamă variată de produse de papetărie și alte diverse produse din această nișă. 

Clienții librăriei sunt, în mare parte, oameni care iubesc lectura și care au cumpărat mereu și vor continua să cumpere cărți noi în, în format clasic, în formate electronice sau chiar pe medii digitale noi, cum ar fi cărți audio, printate pe lemn, etc. Afacerile tip librărie nu aduc profituri foarte mari, dar sunt variante potrivite pentru cei care au o pasiune pentru cărți și care doresc să obțină un venit constant din activitățile preferate.

Unul dintre principalele avantaje ale acestei librării de vânzare este faptul că ea însăși este o activitate ce se poate desfășura pe termen nelimitat, fiind ușor de relocat, în caz de nevoie și cu numeroase variante de extindere sau dezvoltare către produse și piețe noi. Practic, comparativ cu alte tipuri de afaceri, cum ar fi cele nișate pe hrană sau îmbrăcăminte, rata profitului librăriilor nu este foarte mare, dar este stabilă și costurile fixe pot scădea considerabil prin optimizarea proceselor și mutarea unei părți a activității în mediul online. 

În fine, această librărie de vânzare are un mare potențial de dezvoltare, prin posibilitatea ca viitorul proprietar al firmei să acceseze fonduri nerambursabile și să extindă considerabil afacerea.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 20-03-1996
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 3000
Inventarul inclus în preț : Nu
Inventar aproximativ : 333460
Suport si training : Da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : 333460
Motivul vânzării : Implicare in alte afaceri