Crama profitabila de vanzare, cu multiple puncte de desfacere

Cramă de vânzare
Oraș : Codlea
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 60000
Profitul Anual : 74363
CA Anuală : 1739008

Vă prezentăm o cramă de vânzare, profitabilă, aflată în creștere continuă și sănătoasă, ce activează în domeniul magazinelor de vinuri în sistem retail.

Afacerea este compusă din mai multe crame de vinuri, unde se vând o gamă largă de vinuri la vrac și îmbuteliate.

Ideea din spatele acestei afaceri de vânzare a apărut acum 10 ani din dorința de a putea oferi un vin de calitate, dar și promovarea lui ca un mod sănătos de viață, cu un consum moderat.  Vinul, strugurii și vița au supravietuit tuturor războaielor și s-au dezvoltat odată cu omenirea, el ne însoțește încă de când ne naștem, la botez, nuntă, etc.; aspecte pe care de multe ori le ignorăm pentru că fac parte din cotidian, dar vinul nu este un element al vieții noastre care merită tratat cu indiferență.

Organizația Internațională a Viei și Vinului a anunțat o producție mondială de vin ridicată în  2018, după nivelul istoric foarte scăzut al anului anterior. Cu o creștere de 20% față de 2017, producția de vin în România marchează în 2018 un record cantitativ al ultimilor 10 ani.

De altfel, conform Progresiv.ro, 2018 a fost un an bun pentru producătorii de vinuri. Dincolo de producția record pentru perioada ultimilor cinci ani, atat la nivel local, cât și global, care au asigurat o bază bună de creștere pentru 2019, aceștia au reusit să facă vinul mai atractiv pentru consumatorii tineri.

În urma primului studiu de piață realizat de Revino.ro și CrameRomania.ro în primele luni ale anului 2018, pentru a afla detalii despre profilul consumatorului român de vinuri, a reieșit că respondenții puneau cel mai mult accent pe cramele producatoare și pe soiurile de struguri. Conform rezultatelor celei de-a doua ediții a studiului din ianuarie – martie 2019, tendința este aceeași. Astfel, pentru 65% dintre respondenți, cel mai important criteriu în alegerea unui vin este crama producătoare, fiind urmată de culoarea și soiul de strugure din care este produs vinul.

Crama de vânzare este ideală pentru orice antreprenor în căutarea unei investiții profitabile.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Comerț cu ridicata și distribuitori
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 488335
Suport si training : Da
Număr de angajați : 7
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1448902
Motivul vânzării : Oportunitati noi de business