Agri Mall - afacere de vânzare cu magazine și depozite nealimentare, situată pe drumul național Zalău - Satu-Mare

Oraș : Zalău
Județ : Sălaj
Preț de vânzare : 900.000
Profit din exploatare (EBITDA) : 55.000
CA Anuală : 62310.388
Patrimoniu Imobiliar : 410.000

Afacere de vânzare, profitabilă, cu o vechime de 8 de ani în domeniul comerțului. Având sediul în una dintre cele mai mari comune din județul Sălaj, în momentul de față deservește satele și 4 comune din zonă, cât și piața din municipiul Zalău, prin magazinele de acolo.

Această afacere de vânzare are un portofoliu de peste 250 de fermieri care achiziționează produse în mod regulat. Prin implicare și seriozitate, s-a reușit dezvoltarea unei relații foarte bune cu clienții agricultori, oferindu-le servicii de consultanță în domeniu. Nivelul de expertiză al acestei afaceri vine de la cei doi proprietari, ei fiind amândoi ingineri agricoli.

De asemenea, această afacere de vânzare a fost extinsă și către comerțul online, prin dezvoltarea unei platforme online, prin care marfa este furnizată la nivel național, cu livrare la domiciliu, prin curierat rapid.

Baza materială constă din:

Depozit materiale de construcții, 0,19 Ha: 

Depozitul se află în centrul comunei și este un punct comercial cunoscut, cu o bază mare de clienți, pentru vânzarea materialelor de construcții, a finisajelor, cât și a îngrășămintelor chimice. În ceea ce privește distribuția de îngrășăminte, stocurile provin atât de la producători naționali, cât și internaționali.

Depozit mobilă, 400 m2

Situat tot în centrul comunei. Marfa comercializată este nouă, provenind atât de la furnizori locali, cât si din import.

Magazin metalo-chimice - Fierul, 180 m2

Acest magazin de metalo-chimice se regăsește tot în incinta complexului comercial, principalele categorii de marfă oferite fiind: vopsele, instalații, produse de curățenie, unelte și altele. 

Magazin de electrocasnice

Această afacere de vânzare cuprinde și un magazin de electrocasnice, situat tot în incinta complexului comercial, unde se vând produse electronice și electrocasnice de larg consum, dar și instalații și unelte electrice.

Magazin vestimentar și de cadouri

La etajul 2 al complexului comercial se află un magazin de haine pentru femei și bărbați, precum și un magazin de obiecte casnice, cadouri, jucării, suveniruri și papetărie.

Rețea fitofarmacii 

Proprietarii acestei afaceri de vânzare dețin și 3 magazine cu produse de fitofarmacie în județul Salaj. Unul dintre aceste magazine se află în complexul comercial din comună, în aceeasi incintă funcționând și o Farmacie Veterinară. Celelalte două fitofarmacii se află în Zalău, în incinta pieței agroalimentare din centrul orașului, respectiv la Piața Mică Agroalimentară, situată lângă autogară.

Depozit 0,28 ha, situat la intrarea în comună, pe marginea drumului național 

Depozitul de cărbune comercializează cărbune din Valea Jiului și carbune importat din Ungaria - de la Matrai Eromuvek, cu care există un contract de colaborare. Portofoliul de clienți ai depozitului cuprinde firme private, persoane fizice și instituții publice (școli, case de bătrâni etc.), cu care achizițiile au loc prin sistemul de licitații SEAP. În aceeași locație se depozitează și balastru și nisip pentru construcții.

Această afacere de vânzare deține toate avizele și autorizațiile  la zi. Firma se vinde fără datorii, cu salariile plătite la zi, toate obligațiile fiscale achitate, cu active negajate și cu stocul de marfă la zi.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 18-09-2012
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 3.100.000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 23
Motivul vânzării : Probleme de sanatate si varsta inaintata