Afacere de vânzare: import de vinuri non-alcoolice cu contracte ferme de distribuție națională

Afacere de vânzare vinuri non-alcoolice
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 50000
Profit din exploatare (EBITDA) : N/A
CA Anuală : 127542
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Descrierea activității

Importator și distribuitor exclusiv de vinuri non-alcoolice, activitate materializată printr-un magazin de vinuri online, aflat încă în faza de start-up, cu desfacere națională și cu centrul de distribuție în orașul Brașov; un concept de afacere reușit, eficient și în creștere.

Activitatea acestei afaceri a fost fondată de către două tinere femei antreprenor și vine în întâmpinarea nevoilor unor categorii de consumatori români, care din diverse motive nu pot consuma alcool, poziționându-se pe piața din România cu o gamă de vinuri premium din sudul Franței și din Chile.

Oferta de produse este susținută de un vin sănătos fără alcool și totodată o alternativă la băuturile răcoritoare bogate în calorii și zahăr. Destinate și clientilor vegani, vinurile fără alcool comercializate au o certificare care atestă faptul că la clarificarea produselor nu se utilizează ingrediente de origine animală (certificare vegană). Mai mult decât atât, produsele acestei afaceri de vânzare dețin și o certificare Halal, care atestă faptul că băuturile au 0% alcool și sunt potrivite pentru a fi consumate de către persoanele musulmane sau aparținând unor alte religii, în care consumul de alcool este interzis. Vinurile se adresează celor care vor să încerce ceva nou non-alcoolic, femeilor însărcinate sau care alăptează, sportivilor, celor care vor să se bucure de un pahar de vin cu 0% alcool și apoi să se urce la volan sau celor care vor să socializeze și să își păstreze coerența gândurilor. 

Activitatea acestei afaceri de vânzare se bazează pe import și include branding și poziționarea vinurilor pe piața din România, vânzarea către distribuitori, hoteluri și restaurante fine și magazine mari de retail, toate transferabile noului proprietar.

Distribuția este specializată în vinuri 100% produse în Chile (sticle 750 ml și 357 ml) și Franța (sticle 750 ml), de către unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați realizatori de vin fără alcool la nivel mondial, cu un palmares impresionant de vinuri naturale și cu numeroase premii internaționale care recunosc atât calitatea, cât și caracterul inovator al vinurilor sale. Elegantă, generoasă și rafinată, această colecție se află deja în restaurante de fine-dining din peste 40 de țări, inclusiv România, fiind servit la gala premiilor Nobel 2018, 2019 și cuprinde următoarele sortimente:

Chardonnay, Merlot si Cabernet Sauvignon, Dezalcoolizat

  • Vinuri liniștite
  • Vinuri spumante
  • și un cupaj Rose e disponibil

Afacerea de vânzare se bucură de o relație de lucru stabilă cu furnizorii săi și un acord cu compania de transport care colectează și livrează vinul. Clienții beneficiază de o platformă cu sistem de plată de unde produsele pot fi achiziționate și au o colaborare cu centru de distribuție care organizează livrarea.

Informații detaliate

Depozitul este localizat în Brașov, într-o zona de periferie ce oferă un spațiu generos în suprafață de 140 mp cu access ușor pentru a asigura operațiunile de logistică. Are access facil din centura orașului și nu există restricții de tonaj ale camioanelor de aprovizionare, fiind situat între alte două depozite înșiruite, la parter. Este încălzit cu centrală termincă și access pentru primire paleți. În incintă se află și un birou echipat și bine delimitat. Societatea închiriază spațiul de depozitare și biroul din incintă cu un contract pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire.

Încă de la înființare și în continuarea celor doi ani de activitate, eforturile sunt concentrate pe poziționarea brandului atât în mediul online, cât și offline, dezvoltarea bazei de clienți prin investiții riguroare în sectorul de marketing la scară largă și a inventarului de produse; prezență online prin site-ul propriu și pe toate platfomele - Facebook, Instagram, LinkedIN, TikTok, parteneriate cu influenceri, publicații în presă națională, participare la târguri și evenimente s.a.

Condiții de transfer

Modelul de business al acestei afaceri de vânzare este unul cu un potențial de creștere masiv și este optimizat pentru o tranziție ușoară și rapidă a dreptului de proprietate, fiind pretabil inclusiv pentru relocare. Anul curent financiar este previzionat a decurge profitabil.

Vânzarea se va realizarea prin predarea integrală a societății, împreună cu activitatea aferentă, furnizori, baza activă de clienți, stoc de marfă, plus canale de promovare social media și materiale publicitare.

Afacerea este perfect poziționată pentru un investitor activ pe piața de alimente sau băuturi, pentru un somellier specializat în toate aspectele serviciilor de vinuri, un distribuitor de băuturi sau cineva pasionat de conștientizarea comportamentelor în ceea ce privește decizia de a bea alcool.

***Persoana interesată de această ofertă este invitată să completeze fomularul alăturat pentru mai multe detalii și informații.***

 

 
 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2020-12-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Nu
Inventar aproximativ : N/A
Suport si training : Da
Număr de angajați : N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Familie și alte interese