Agenție de turism de vânzare, cu activitate online

Agenție de turism de vânzare în Brașov
Oraș : N/A
Județ : N/A
Preț de vânzare : 257500
Profitul Anual : -191325
CA Anuală : 511452
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Avem plăcerea de a vă prezenta spre vânzare o oportunitate în domeniul turismului – una dintre cele mai active industrii din lume, concretizată printr-o agenție de turism de vânzare. Agenția este touroperatoare independentă, operează și funcționează online, prin 2 website-uri optimizate și indexate, cu o experiență de 20 de ani pe piață.

Organizată din punct de vedere juridic sub formă de S.R.L., societatea a fost înființată în anul 2001 și a înregistrat profituri constante în anii de activitate normală. Anul 2020, cu specificul pandemiei, a reprezentat o cumpănă pentru toți jucătorii din industria turismului, agenția reușind să reziste presiunilor și să revină „cu motorele turate” de la începutul verii 2021. Prin seriozitate și promptitudine, prin calitatea serviciilor oferite și politica de customer care, agenția – reprezentată de o echipă de specialiști - s-a impus pe piață sub un brand respectat atât de către clienți, cât și de către colaboratori. Ca strategie de afacere, obiectivele firmei au fost atinse prin observarea și participarea activă la trendurile pieței și prin ofertarea clienților cu servicii de nișă. Agenția este acreditată I.A.T.A. și are contracte directe cu parteneri internaționali din domeniul turismului.

Această agenție de turism de vânzare este administrată de un asociat unic care deține o diplomă M.B.A; programul absolvit i-a conturat proprietarului viziunea spre excelența serviciilor și randamentul afacerii. Agenția a căutat să atragă turiști străini în România participând la târguri internaționale de profil din Europa; în aceeași măsură, a creat pachete turistice globale pentru turiștii români, din ce în ce mai dornici să călătorească. O altă direcție de dezvoltare o reprezintă sectorul turismului de business, prin ofertarea companiilor care solicită astfel de servicii. În acest fel, portofoliul de clienți s-a extins în fiecare an, acesta fiind transferabil către viitorul proprietar.

Agenția deține licență și brevet de turism, precum și poliță de asigurare valabilă până la 31.12.2021. Operând exclusiv online, agenția poate fi preluată indiferent de locația cumpărătorului. Acesta va beneficia de o afacere la cheie, cu facilități operaționale moderne, cu sisteme online de rezervări, cu baze de date pentru clienți și colaboratori/furnizori. De asemenea, va intra în posesia a 2 mărci înregistrate din 2012 pe care le va putea prelungi dacă dorește menținerea brandului, aspect care influențează, prin diminuare, bugetul de marketing.

Odată cu relaxarea măsurilor anti Covid-19, clienții agenției și-au reluat comportamentul bazat pe nevoia de relaxare prin experiența călătoriilor, cererea fiind în acest moment  gestionată de cei 3 angajați. Astfel, această agenție de turism de vânzare va putea fi preluată ușor de noul proprietar, angajații lucrând în sistem remote work. Firma a  primit aprobarea finanțării printr-un Grant de Capital de lucru și a unui Grant HoReCa și este eligibilă pentru alte Granturi. 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-11-2001
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 30000
Fond comercial : 50000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 42405
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : 2263932
Motivul vânzării : Nevoia de timp dedicat familiei