Bistro-Cafenea în București,locație deosebită

Bistro-Cafenea în București,locație deosebită
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 129.000 EURO
CA Anuală: 921.021 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 129.352 RON
Județ / Localitate: Bucuresti
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă prezentăm o oportunitate în sectorul Horeca, un bistro & café cu un potențial fantastic, situat în inima Bucureștiului.

Produse și servicii

Produsul principal oferit consumatorilor este unic, proprietarul dezvoltând acest produs de-a lungul anilor și îmbunătățindu-l în mod constant. Experiența olfactivă și vizuală oferită clienților atrage inclusiv turiștii care doresc să experimenteze complet un produs culinar inovativ. Aceste două concepte se împletesc armonios și se reflectă în rentabilitatea afacerii.

Operațiuni

Cifra de afaceri în creștere anuală cu 40-50% indică un potențial semnificativ de dezvoltare pentru afacere. Având în vedere posibilitatea de extindere a numărului de locuri existente, dezvoltarea afacerii poate fi realizată cu ușurință. De asemenea, există o oportunitate pentru francizarea acestei afaceri, deoarece criteriile de diferențiere concurențială și unicitatea produsului sunt îndeplinite.

Active tangibile și intangibile

Obiectivul este de a oferi cumpărătorului 100% din pachetul de acțiuni, iar echipa de conducere actuală va oferi sprijin în tranziția către noii proprietari și va oferi suport ulterior, în cazul în care este necesar.
În plus, în prețul de vânzare sunt incluse utilajele necesare pentru desfășurarea activității, materia primă și majoritatea obiectelor de inventar.

Piață și potențial de dezvoltare

Optimiști în legătură cu potențialul de creștere al acestei afaceri, ea se poate extinde relativ ușor în viitor prin extinderea numarului de locuri atat in interior cat si in exterior .

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 03-03-2016
Cifră de afaceri din anii anteriori 694.436 RON
Marcă comercială 10.000 EURO
Fond comercial 10.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 2.500 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 4
Suport si training Da
Motivul vânzării Alte oportunități de dezvoltare antreprenorială