Centru închiriere autoturisme de vânzare

Centru închiriere autoturisme de vânzare
Oraș : Constanța
Județ : Constanța
Preț de vânzare : 250000
Profitul Anual : 350000
CA Anuală : 500000
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă prezentăm o oportunitate de investiție într-un domeniu dinamic, într-o companie ce deservește o zonă geografică generoasă: centru de închirieri autoturisme, ce operează în zona de sud și sud-est a țării.

Afacerea se concentrează pe un segment de clienți fideli, ce închiriază long-term, dar și pe cei care care caută mașini fiabile și economice pentru perioade mai scurte.

 În perioada de sezon de vară, rata de închiriere a parcului este 100%, iar în extrasezon de 90%. 

Acest centru de închriere autoturisme de vânzare dispune de o flotă de 15 mașini pe benzină și motorină, atât cu transmisie manuală, cât și automată, parcul auto fiind servisat periodic.

De asemenea, compania beneficiază de licențe Uber / Bolt / Freenow, acreditate ARR, iar echipa are în componență și manageri de flotă, pentru cei care doresc să intre și în afacerile din domeniul ride sharing.

Proprietarul acestui centru de închiriere autoturisme de vânzare dorește transferul integral al afacerii, dar este deschis și spre dezvoltarea acesteia cu un partener implicat, prin deschiderea a încă cel puțin două locații în țară și francizare la nivel național.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2019-11-01
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 20000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 300000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : 500000
Motivul vânzării : Retragerea acționarului