Atelier de marochinărie de vânzare în Brașov

Atelier de marochinărie de vânzare în Brașov
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Cosmina Sandu
Expert broker de afaceri
Cosmina Sandu
Brașov - Romania
+4 0755 548 634
Preț de vânzare: 20.000 EURO
CA Anuală: 114.369 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 2.774 RON
Județ / Localitate: Brașov
Țara: Romania

Scurtă descriere

Confecțiile din piele naturală, lucrate manual, au un farmec aparte și un public încă numeros în România. Astfel, vă propunem spre investiție un atelier de marochinărie de vânzare, situat în Brașov, cu un brand recunoscut pe piața locală.

Produse și servicii

Afacerea a fost începută în 1992, având ca obiect de activitate încă de la început producția de marochinărie din piele lucrată manual, păstrând același profil de producție până astăzi. Afacerea prezentată în această ofertă are toate dotările necesare unui atelier de producție, iar capacitatea de producție este de serie mică, având însă posibilitatea de extindere. Spre exemplu, până în prezent, s-au executat comenzi de produse personalizate pentru clienți interni și externi. De-a lungul timpului, actualul proprietar al acestui atelier de marochinărie de vânzare a participat la târguri naționale Romexpo, unde produsele expuse au fost apreciate pentru calitatea excelentă cu diverse diplome și premii de excelență. De asemenea, Camera de Comerț și Industrie Brașov a premiat firma cu premiul de excelență în afaceri în anul 2006, pentru clasarea în topul național al firmelor timp de trei ani.

Operațiuni

În toată această perioadă, atelierul de marochinărie de vânzare s-a dezvoltat tehnologic și calitativ, păstrând tradiția execuției manuale, dar adaptând constant piesele produse, conform cerințelor actuale ale modei. Produsele atelierului se adresează unui segment de piață format cu precădere din clienți interesați de produse de calitate și cu design deosebit, de serie limitată și caracter unicat. De asemenea, atelierul are capacitatea de a executa la comandă produse personalizate, precum diverse elemente necesare pentru marketing sau branding pentru clienți interni și externi, toate adaptate cerințelor de piață.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 07-01-1992
Cifră de afaceri din anii anteriori 255.787 RON
Marcă comercială 5.000 EURO
Fond comercial 10.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 190.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 2
Suport si training Da
Motivul vânzării Vârsta înaintată a acționarilor