Atelier confecții metalice profitabil cu contracte în derulare

Atelier confecții metalice profitabil cu contracte în derulare
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Marius Petrea
Expert broker de afaceri
Marius Petrea
Bacău - Romania
+40 751 504 018
Preț de vânzare: 201.470 EURO
CA Anuală: 500.478 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 114.180 RON
Județ / Localitate: Hunedoara
Țara: Romania

Scurtă descriere

Afacerea noastră se specializează în domeniul confecțiilor metalice, oferind o gamă variată de servicii care satisfac nevoile clienților din diferite industrii. Ne concentrăm pe două categorii principale de activități:

1. Confectii Metalice si Procese de Sudură:
În cadrul acestei categorii, suntem specializați în crearea și fabricarea produselor din metal, utilizând tehnici de sudură și prelucrare a metalelor. Echipa noastră de profesioniști cu experiență lucrează cu o varietate de metale, inclusiv oțel carbon, oțel inoxidabil, aluminiu și aliaje speciale. Realizăm produse precum structuri metalice, balustrade, porți, garduri, rezervoare, scări metalice, platforme și multe altele. Folosim cele mai moderne tehnologii de sudură pentru a asigura soliditatea și calitatea produselor noastre, respectând cele mai riguroase standarde de siguranță.

2. Prelucrari Mecanice prin Aschiere:
În această categorie, ne concentrăm pe prelucrarea metalelor prin aschiere pentru a crea piese și componente metalice de înaltă precizie. Utilizăm echipamente CNC avansate și tehnologie de vârf pentru a obține rezultate excelente în ceea ce privește dimensiunea, forma și calitatea suprafețelor. Piesele noastre mecanice sunt utilizate în diverse industrii, inclusiv industria energetică, automotive, aerospațială și multe altele. Ne străduim să oferim soluții personalizate pentru nevoile unice ale clienților noștri, de la prototipuri la producție în serie.

Pe lângă aceste două categorii principale de activități, ne angajăm să respectăm cele mai înalte standarde de calitate și siguranță în toate procesele noastre. Echipa noastră de specialiști lucrează strâns cu clienții pentru a înțelege cerințele lor specifice și pentru a dezvolta soluții metalice personalizate care să îndeplinească așteptările lor.

Produse și servicii

- Confecții metalice și procese de sudură
- Prelucrări mecanice prin așchiere

Operațiuni

- Se creează și studiază caietul de sarcini
- Proiectarea produselor (după caz)
- Se comandă materialele și eventualele servicii (terțe)
- Se stabilește ordinea operațiunilor în producție bazată pe standardul de lucru intern
- Pregătirea materialelor pentru prelucrare (debitare, curățare, etc.) după care intră în prelucrarea efectivă (procese de așchiere - prelucrări mecanice / șlefuiri, debavurări, găuriri - confecții mecanice)
- Asamblarea produselor - sudură - confecții metalice / alte procese, dacă este cazul - confecții mecanice)
- Se pregătește produsul finit pentru tratamente de suprafață (vopsire, galvanizare, brunare) - după caz.
- Livrarea și montajul la adresa clientului dacă este cazul.

Active tangibile și intangibile

Întreprinderea dispune de toată tehnologia necesară pentru prestarea serviciilor de cea mai înaltă calitate.

Activele principale:
1. Aparat de sudură Iweld TIG 2400 AC DC
2. Plasmă CNC 3000x2000 mm cu sursa Iweld Cut 125 CNC și compresor Stager 500l/min
3. Freză FUS32 - Marghita cu toate accesoriile originale incluse, pensete, cuțite așchietoare, etc.
4. Freză Bridgeport Series I 2HP cu accesorii incluse
5. Strung Ceho-Slovacia 1987, 980mm între vârfuri ți 350mm peste batiu, cu accesorii incluse, cuțite așchietoare, etc.
6. Mașină de rectificat plan cu piatră, pe două direcții NUA 25Hx32
7. Autoturism Renault Megane 2 1.5 dci 2004
8. Autoutilitara Nissan Cabstar 3.5t - 2003

Lista completă a activelor va fi pusă la dispoziție după semnarea NDA-ului.

Piață și potențial de dezvoltare

Piața pentru afacerile din domeniul confecțiilor metalice și prelucrărilor mecanice prin aschiere are un potențial semnificativ de dezvoltare, deoarece aceste servicii sunt esențiale pentru o gamă largă de industrii.

1. Industriile precum construcțiile, industria energetică, cea aerospațială, automotive, industria alimentară și multe altele necesită produse și componente metalice de calitate superioară. Această cerere este constantă, deoarece metalele sunt utilizate pe scară largă în construcții, producție și alte aplicații industriale.

2. Cu creșterea urbanizării și dezvoltarea infrastructurii în multe țări, există o cerere în continuă creștere pentru structuri metalice, inclusiv poduri, clădiri industriale, conducte și multe altele. Aceasta oferă oportunități semnificative pentru afacerile de confecții metalice.

3. Tehnologiile avansate de sudură, prelucrare a metalelor și automatizare au îmbunătățit eficiența și precizia producției. Investiția în aceste tehnologii poate aduce un avantaj competitiv într-o piață în continuă schimbare.

4. Multe industrii au nevoie de piese și componente personalizate pentru a-și îndeplini cerințele specifice. Capacitatea de a oferi soluții personalizate poate atrage clienți și poate duce la contracte pe termen lung.

5. Interesul crescut pentru sustenabilitate și protecția mediului a condus la o cerere mai mare pentru reciclarea metalelor și pentru produsele fabricate din materiale reciclabile. Aceasta poate reprezenta o oportunitate de creștere pentru afacerile care sunt capabile să ofere soluții durabile.

6. Globalizarea piețelor și comerțul internațional au creat oportunități pentru afacerile din domeniul confecțiilor metalice de a exporta produse și servicii în străinătate.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-10-2019
Cifră de afaceri din anii anteriori 494.126 RON
Marcă comercială 0 EURO
Fond comercial 0 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 40.787 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 4
Suport si training Se oferă suport și training pentru viitorul proprietar timp de o lună pentru a facilita tranziția. Se poate prelungi perioada până la maxim 6 luni (contra-cost) pentru eventualele procese de recrutare, calificarea noilor angajați, implementarea și fixarea standardelor de lucru și predarea clară a modului de calcul a prețurilor și normarea lucrărilor (în baza standardelor actuale)
Motivul vânzării Reorientare spre alte domenii