Artă și design în încântarea naturii, oportunitate rezidențial/ turistic

Artă și design în încântarea naturii, oportunitate rezidențial/ turistic
Ascendent Imobiliare
Agent imobiliar
Christina Epure
Brașov
+40 736 797 203
Preț de vânzare: 299.800 EURO
CA Anuală: N/A
Total Patrimoniu Imobiliar N/A
Profit din exploatare (EBITDA) N/A
Județ / Localitate: Predeal
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă propunem spre vânzare o ofertă particularizată prin oportunitatea deschisă de o pensiune montană, din inima României.

Produse și servicii

Pentru ridicarea acestui imobil s-au folosit materiale de calitate superioară, fundații solide din beton, finisaje interioare și exterioare executate cu bun gust, scări interioare din beton placate cu gresie, avem două centrale termice pe gaz și un boiler care ajută la distribuirea mai bună a apei calde din instalații, sistem de alarmă și supraveghere video, curent trifazic, foișor cu loc de grătar, terasă acoperită și luminoasă, teren de sport, cramă, garaj, etc.

Imobilul este mobilat/utilat, cu obiecte de artă care dau o notă aparte proprietății, eletrocasnicele aduc confortul apreciat în orice bucătărie și vine în întâmpinare și cu un portofoliu de clienți, acumulat în timp.

Operațiuni

Proprietatea se desfășoară asfel: la subsol avem o cramă și garajul; la parter ne întâmpină recepția cu sala de mese, bucătăria, trei grupuri sanitare și o terasă închisă; la etajul întâi avem patru camere cu băi proprii și trei balcoane; la etajul doi avem două camere cu băi proprii și un apartament cu două camere și baie, plus trei balcoane și podul de depozitare. Întreaga proprietate are un aer aristocat datorită operelor de artă cu care este împodobită.

Acces facil cu masina în garaj și în curtea interioară.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de N/A
Cifră de afaceri din anii anteriori N/A
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci N/A
Inventar aproximativ N/A
Inventarul inclus în preț N/A
Suport si training N/A
Motivul vânzării Relocarea proprietarului