Afacere la cheie in Brasov - doua magazine alimentare si un fast food, profitabile, situate intr-o zona turistica

Afacere la cheie Brasov
Oraș : Predeal
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 150000
Profit din exploatare (EBITDA) : 88338
CA Anuală : 5641068

Vă propunem spre vânzare o afacere la cheie, profitabilă și stabilă, compusă din două magazine alimentare și un fast food, situate într-una dintre cele mai aglomerate stațiuni montane din România, pe Valea Prahovei.       

Din dorința de a deveni antreprenor de succes și de a avea și gestiona propria afacere, după o experiență îndelungată ca manager al unui important complex comercial din stațiunea turistică în care se află și obiectivele promovate prin acest anunț, proprietara a pus bazele actualei afaceri la data de 1.12.2001, când a avut loc inaugurarea primului magazin. Dinamica crescută a activității în domeniul comerțului cu amănuntul, susținuta cu dedicație și spirit antreprenorial, au dus la deschiderea, trei ani mai târziu, a încă unui magazin alimentar. Afacerea s-a extins încă o dată în 2015, prin deschiderea unui punct de alimentație publică de tip fast-food, care a materializat astfel ideea de creare a unei afaceri mature, compusă dintr-un lanț comercial și o unitate de alimentație publică. 

Din 2001 până în prezent, afacerea a avut o evoluție remarcabilă, făcând față cu succes tuturor provocărilor venite din partea marilor branduri internaționale de comerț cu amănuntul apărute între timp în zonă, cu toții fiind concurenți importanți pe piața de retail alimentar, dar care nu au afectat cu nimic cifra de afaceri a acestei afaceri la cheie. Clienții  au rămas fideli datorită diversității produselor și a raportului calitate-preț. Dezvoltarea activității a fost susținută și ca urmare a menținerii relației extraordinare cu furnizorii.

În plus, relația strânsă cu comunitatea este evidentă și din rating-urile pozitive de pe Google și rețelele de socializare. 

Această afacere la cheie reprezintă o investiție ideală pentru antreprenorii care doresc să achiziționeze o afacere cu un istoric verificabil și îndelungat, cu o bază stabilă de clienți zilnici și relații comerciale puternice, consolidate în timp. De asemenea, vadul comercial generat de localizarea acestei afaceri la cheie într-una dintre cele mai agolmerate stațiuni montane din țară este un mare avantaj care susține oportunitatea de investiție.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante,Comerț cu ridicata și distribuitori
Fond comercial : 50000
Inventarul inclus în preț : da
Inventar aproximativ : 470000
Suport si training : da
Număr de angajați : 14
Cifră de afaceri din anii anteriori : 5422672
Motivul vânzării : Plecare definiva din tara