Magazin alimentar profitabil, de vânzare

Magazin alimentar profitabil de vânzare
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 47000
Profitul Anual : 47356
CA Anuală : 1346774

Magazin alimentar cu profit, de vânzare

Vă prezentăm o afacere la cheie din Brașov, situată într-unul dintre cele mai populate cartiere ale orașului. Proprietarii nu vând doar un business, ci vând o afacere de familie, înființată în urma faptului că, la momentul respectiv, în zonă era foarte mare nevoie de un magazin alimentar de proximitate.

În timp, afacerea s-a dezvoltat armonios, axându-se mai ales pe vânzarea de legume și fructe de calitate, pe lângă celelalte tipuri de produse. Tocmai accentul pe calitatea mărfurilor face încă diferența față de restul magazinelor din cartier. După o perioadă de creștere independentă, proprietarii au decis că cea mai bună cale de dezvoltare a afacerii ar fi asocierea cu rețeaua „LaDoiPași”

Dintre argumentele pro francizării, menționăm aici criteriile de asociere avantajoase pentru francizat, deoarece  există o libertate deplină în administrarea afacerii de către fiecare proprietar în parte. Fiecare alege cum gestionează produsele, stocurile sau angajații. Franciza LaDoiPași este, desigur, un partener puternic, cu experiență, care creștete vizibilitatea magazinului în raport cu alte locații asemănătoare din cartier, datorită faptului că acesta operează sub un brand puternic, cunoscut la nivel național. 

Un alt atuu al acesteui magazin alimentar cu profit este legat de partea financiară: „parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primeșți susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare, consultanță în amenajarea spațiului sau programe de training pentru angajații tăi.” 

Mai mult, prin asocierea cu franciza LaDoiPași, aprovizionarea magazinului nu este deloc problematică. Se comandă produsele, iar cei de la METRO le livrează. „Pentru  afacerea ta să crească repede, iar clienții tăi să revină întotdeauna bucuroși în magazin, LaDoiPași te susține oferindu-ți oferte exclusive și prețuri preferențiale, dacă alegi să faci parte din franciză.”

Deoarece doresc să exploreze și alte oportunități de business pe piața locală, proprietarii au ales să vândă această afacere la cheie.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante,Comerț cu ridicata și distribuitori
Inventarul inclus în preț : nu
Inventar aproximativ : 200000
Suport si training : da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1359295
Motivul vânzării : Orientarea spre alte afaceri