Laborator, cofetărie și patiserie de vânzare

Cofetărie patiserie profitabilă de vânzare Brașov
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 1035000
Profitul Anual : 52597
CA Anuală : 1049487
Patrimoniu Imobiliar : 550000

Această afacere la cheie a fost înființată de oameni pasionați, care și-au dorit ca ideea lor să devină realitate și au crezut permanent în ea.

Patiseria se vinde ca o afacere la cheie și poate aduce un profit de peste 20-30% din cifra de afaceri după primul an de funcționare. Dacă patiserul este profesionist și respectă regulile economiei de piață, procentul de creștere poate fi foarte ridicat.

Credibilitatea, competența, curtoazia serviciilor, rețetele unice și produsele impecabile se numără printre numeroasele calități care definesc această afacere.

Activitatea se desfășoară într-un spațiu de 260 mp, cu o locație comercială excelentă, situată chiar în centrul orașului Brașov și este alcătuită dintr-un laborator, un spațiu de retail și spații de depozitare. Acestea creează avantajul major al afacerii, și anume sortimentele proaspete de produse, disponibile în orice moment.

Această afacere la cheie are aproximativ 30 de ani de activitate, trecând testul timpului prin puterea mare de adaptare la economia de piață, dar și datorită spațiului comercial de 60 mp și celor 30-40 de locuri de luat masa. „Oamenii iubesc să vină aici, indiferent dacă sunt clienți permanenți sau în trecere”, ne spun proprietarii. Cu o vastă experiență de conducere și 12 angajați dedicați, având o sursă de aprovizionare bine definită și stabilă, satisfacția clienților este piatra de temelie a afacerii în sine. Astfel, clienții din întreaga țară s-au obișnuit cu produsele oferite, devenind chiar „dependenți” de acestea.

Cofetăriile și patiseria sunt câmpuri interconectate, care se completează reciproc. Produsele sunt fabricate cu același echipament, laboratorul fiind echipat cu:

  • centrală pentru încălzire și conexiune la toate utilitățile
  • malaxoare, mașini de patiserie, cuptoare Trivoli & Moretti, frigidere de patiserie, mașini de fabricat gheață
  • vitrină fierbinte, vitrină de sticlă, mașini de spălat, tăvi de cuptor
  • mese de lucru glisante cu sertar, frigidere, dulapuri de depozitare
  • roboți de bucătărie, mașini de gătit, hotă electrică
  • alte echipamente și mobilier specifice destinate depozitării, comerțului și birourilor
  • nomenclatorul de rețete

Profitați de această afacere la cheie, care vă va aduce surpriza plăcută a succesului în lumea dulce a zahărului și a ciocolatei!

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimente și restaurante
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da, daca este necesar
Marcă comercială : 120000
Fond comercial : 120000
Suport si training : Da, maxim pentru 3 luni
Număr de angajați : 12
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1094105
Motivul vânzării : Relocarea Proprietarului