Afacere la cheie - cofetărie și laborator de renume

Oraș : Câmpulung
Județ : Argeș
Preț de vânzare : 80000
Profitul Anual : 400000
CA Anuală : 1500000

Vă propunem spre achiziție o afacere la cheie, formată din cofetărie și laborator de cofetărie. Această afacere a fost înființată în septembrie 2019 și are o ofertă generoasă de produse clasice, tradiționale, torturi aniversare, personalizate la comandă, torturi de nuntă și botez, miniprăjituri, fursecuri, praline  și înghețată, toate având în spate un brand consolidat de-a lungul a peste 20 de ani de activitate în provincie.

Cofetăria și laboratorul care fac obiectul acestei listări se află în București, dar, pentru că proprietarii sunt din provincie și nu se pot superviza activitatea de la distanță, doresc să vândă această afacere la cheie unui antreprenor capabil să o aducă la potențialul maxim. Actualii proprietari nu mai desfășoară activități similare în București sau în zonele limitrofe, asigurând astfel un climat concurențial corect.

Cofetăria și a fost deschisă până la debutul pandemiei de coronavirus, timp de 6 luni, în care s-a format deja o clientelă și un renume local. Spațiul în care funcționează această afacere la cheie are aproximativ 200 mp, iar contractul de închiriere este valabil până la 30.06.2023 cu posibilitate de prelungire. Chiria spațiului este foarte avantajoasă pentru zona în care se află cofetăria.

Spațiul laboratorului are 125 mp și un subsol de încă 125 mp, precum și o terasă cu 6 mese, aflată în proprietate privată. Laboratorul este dimensionat astfel încât să poată deservi și cofetării partenere (minimum 3 cofetării).

Laboratorul este situat în zona limitrofă a Bucureștiului, foarte aproape de centură, fiind complet utilat, în acord cu ultimele norme europene. Contractul de închiriere este valabil până la 31.07.2021, cu posibilitate de prelungire.

Această afacere la cheie se compune dintr-o cofetărie și un laborator specific și nu necesită nicio investiție în echipamente, toate utilajele fiind de ultimă generație. Atât cofetăria, cât și laboratorul sunt complet utilate și funcționale cu aparatură de cea mai înaltă calitate.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Horeca
Afacere stabilită în data de : 01-09-2019
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 50000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 5
Motivul vânzării : Relocare