Brutărie profitabilă de vânzare în Dâmbovița

Brutărie de vânzare
Oraș : N/A
Județ : Dâmbovița
Preț de vânzare : 49000
Profit din exploatare (EBITDA) : 70178
CA Anuală : 446024
Patrimoniu Imobiliar : N/A
Afacerea pe care o prezentăm astăzi este compusă dintr-o brutărie și un magazin de vânzare cu amănuntul unde clienții se pot bucura de o gamă largă de produse.
 
În spatele afacerii se află brutarul, a cărui pasiune pentru copt și credința că „A face mâncare pentru oameni este un lucru foarte personal și te conectează cu fiecare om în parte” l-a inspirat să deschidă un magazin. Diversificarea producției prin adăugarea de prăjituri de casă, biscuiți, grisine, etc. a condus la creșterea numărului de clienți. Cererea pentru produsele de panificație a crescut constant, această brutărie de vânzare bucurându-se de recomandări personale ale clienților, fiind astăzi un punct de referință pe piața locală.
 
Împreună cu un grup de angajați foarte dedicați și respectând cu strictețe rețetele, proprietarul brutăriei de vânzare a reușit să ofere clienților produse de cea mai bună calitate, care amintesc de gustul celor preparate în casă.
 
Ingredientele excelente sunt cheia pentru a produce produse de calitate. Datorită ingredientelor de înaltă calitate utilizate la brutărie și muncind din greu pentru a crea produse deosebite, echipa brutăriei reușește zi de zi să ofere clienților o experiență unică de panificație, care să le lumineze ziua și să le reamintească de faptul că, de multe ori, a face lucrurile în modul clasic poate fi adevărata cheie a succesului.
 
 
 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2017-07-17
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 57600
Suport si training : Da
Număr de angajați : 4
Cifră de afaceri din anii anteriori : 401269
Motivul vânzării : Relocare