Afacere de vânzare: pub în centrul Bucureștiului

Oraș : Sector 3
Județ : București
Preț de vânzare : 90000
Profitul Anual : 250000
CA Anuală : 1000000

Vă prezentăm o afacere de vânzare, funcțională, cu un portofoliu stabil de clienti, activă de 10 ani în zonă. Dacă viitorul proprietar va dori continuarea activității în același specific, există posibilitatea de a asigura trainingul pentru continuarea activității.

Această afacere de vânzare se cedează la cheie, cu toate dotările și utilajele, nume, brand, clienți, etc..

Bucătăria restaurantului este complet utilată și modernă, rețetele propuse clienților fiind originale și atractive. Fiind un pub, actualul proprietar a dorit ca brandingul afacere să meargă pe o linia modernă, contemporană. Astfel, în meniu se regăsesc 32 beri la draft, servite printr-o instalație special realizată pentru această locație, cu un design uni, atașată la camera frigorifică, constituind un sistem unic în România. Toate echipamentele restaurantului se află în proprietate, nefiind închiriate sau luate în custodie. Specificul localului este bere artizanală / bere craft.

Această afacere este complet independentă, fără nici un fel de exclusivitate. Chiria spațiului este foarte avantajoasă pentru zona centrală a Bucureștiului, contractul cu proprietarul fiind încheiat pe termen lung. Locația se află chiar în zona Pieței Romane, neavând concurență in vecinătate. Suprafața totală a pub-ului este de 400 mp, având o capacitate de 100-150 locuri. De asemenea, localul beneficiază și de o terasă generoasă, privată, cu o suprafață de 150 mp și o capacitate de 50-70 de locuri. De asemenea, un atuu al acestei afaceri de vânzare este terasa rooftop, care oferă o priveliște deosebită asupra zonei.

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Alimentație publică
Afacere stabilită în data de : 01-12-2014
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Inventarul inclus în preț : Nu
Suport si training : Da
Număr de angajați : 6
Cifră de afaceri din anii anteriori : 2500000
Motivul vânzării : Retragerea investitorului din domeniu