Vând afacere cu tradiție în mecanizarea agriculturii, din apropierea Clujului

Vând fabrică utilaje agricole Cluj
Oraș : Cluj-Napoca
Județ : Cluj
Preț de vânzare : 1600000
Profitul Anual : 220578
CA Anuală : 13859684
Patrimoniu Imobiliar : 1123000

Vă propunem spre vânzare o afacere deosebită, una dintre companiile cu o veche tradiție în mecanizarea agriculturii. Cu o experiență ce depășește o jumătate de secol, compania a devenit un brand cunoscut în construcția mașinilor pentru tratamente fitosanitare.

Fie că vorbim de mașini purtate sau tractate, toate și-au găsit loc în plantațiile agricole din România și din alte țări. Fiind adevărați experți în domeniul mecanicii agricole, reprezentanții companiei au lucrat intens pentru a diversifica pe cât posibil producția, adăugând și o linie de produse pentru prepararea hranei pentru animale și mori speciale pentru furaje.

Această afacere de vânzare are în componență un colectiv de oameni foarte bine pregătiți, având peste 80 de angajați.

În ceea ce privește dotările comapniei, se remarcă spațiul de producție deosebit de generos, care se întinde pe 4.2 hectare, contribuind din plin la posibilitatea de dezvoltare și extindere a activității. Halele industriale, cele mai multe fiind construcții noi, se întind pe o suprafață de 3500 mp și sunt utilate cu mașini de producție competitive (mașini de debitat cu laser, cu control numeric, etc.). 

Pentru antreprenorii sau investitorii care doresc să-și dezvolte portofoliul de activități în direcția domeniului agricol, această afacere de vânzare reprezintă o extraordinară oportunitate. Suntem convinși că această companie deține toate ingredientele unui business de succes, întrucât a dovedit acest lucru până acum și o poate face în continuare.  

 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 29-04-2020
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Marcă comercială : 63000
Fond comercial : 95000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 100000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 78
Motivul vânzării : Retragere din activitate