Afacere de vânzare: fabrică pentru uscarea/deshidratarea fructelor

Oraș : Miercurea Nirajului
Județ : Mureș
Preț de vânzare : 530000
Profitul Anual : N/A
CA Anuală : 20062
Patrimoniu Imobiliar : 300000

Vă prezentăm o afacere de vânzare nou înființată, în anul 2016. Unitatea de producție este situată în judeţul Mureş, în localitatea Miercurea Nirajului. Obiectul de activitate este uscarea/deshidratarea fructelor.

Investiția a fost realizată în decursul anului 2018, prin intermediul unui proiect FEADR – Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, beneficiind de un sprijin de 50% din totalul cheltuielilor eligibile.

Fructele sunt achizițonate de la producătorii locali, fapt ce permite să se asigure cea mai înaltă calitate a produselor oferite.

Pentru început, afacerea s-a axat pe deshidratarea merelor, prunelor şi a vişinelor, dar se dorește ca pe viitor să se diversifice și către alte tipuri de fructe si legume și să dezvolte lista proprie de produse.

Calitatea produselor este dovedită și de implementarea sistemului de siguranță alimentară HACCP.

Principalul scop este de a oferi gustări sănătoase consumatorilor, adepți ai unui stil de viață sănătos, indiferent de vârstă.

Această afacere a pornit de la faptul că tot mai mulți oameni acordă din ce în ce mai multă atenție sănătății lor, iar fructele deshidratate reprezintă o opțiune sănătoasă, ce nu ar trebui să lipsească din nicio dietă. Acestea oferă o cantitate semnificativă minerale și proteine, necesare pentru a-ți începe ziua cu un plus de energie.

Iată care sunt principalele beneficii pentru sănătate, oferite de fructele deshidratate:

  • Alimentele deshidratate sunt bogate în nutrienți și oferă o cantitate de energie de patru ori mai mare decât cea oferită de alimentele proaspete.
  • Fructele deshidratate sunt mai ușor de digerat și mai sățioase decât cele proaspete. Nu este nevoie să consumi cantități mari de fructe deshidratate pentru a te simți sătul.
  • Merită să le incluzi în dieta ta zilnică, pentru că susțin digestia corectă. Mai mult, o porție de 100 g de fructe deshidratate îți poate satisface pofta de mâncare, oferindu-ți energie și ajutându-te să eviți să servești gustări între mese.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-06-2016
Finanțarea vânzătorului/bănci : N/A
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 20000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 772302
Suport si training : Da
Număr de angajați : 2
Cifră de afaceri din anii anteriori : N/A
Motivul vânzării : Lipsa timp

Afaceri de vânzare promovate