Agri Mall - afacere de vânzare cu magazine și depozite nealimentare, situată pe drumul național Zalău - Satu-Mare

Agri Mall - afacere de vânzare cu magazine și depozite nealimentare, situată pe drumul național Zalău - Satu-Mare
Broker de afaceri
Mirel Borodi
Cluj - Romania
+40 744 800 514
Preț de vânzare: 900.000 EURO
CA Anuală: 62.310.388 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 410.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 55.000 RON
Județ / Localitate: Zalău
Țara: Romania

Scurtă descriere

Afacere de vânzare, profitabilă, cu o vechime de 8 de ani în domeniul comerțului. Având sediul în una dintre cele mai mari comune din județul Sălaj, în momentul de față deservește satele și 4 comune din zonă, cât și piața din municipiul Zalău, prin magazinele de acolo.

Produse și servicii

Această afacere de vânzare are un portofoliu de peste 250 de fermieri care achiziționează produse în mod regulat. Prin implicare și seriozitate, s-a reușit dezvoltarea unei relații foarte bune cu clienții agricultori, oferindu-le servicii de consultanță în domeniu. Nivelul de expertiză al acestei afaceri vine de la cei doi proprietari, ei fiind amândoi ingineri agricoli.

De asemenea, această afacere de vânzare a fost extinsă și către comerțul online, prin dezvoltarea unei platforme online, prin care marfa este furnizată la nivel național, cu livrare la domiciliu, prin curierat rapid.

Operațiuni

Această afacere de vânzare deține toate avizele și autorizațiile la zi. Firma se vinde fără datorii, cu salariile plătite la zi, toate obligațiile fiscale achitate, cu active negajate și cu stocul de marfă la zi.

Active tangibile și intangibile

Baza materială constă din:

Depozit materiale de construcții, 0,19 Ha:

Depozitul se află în centrul comunei și este un punct comercial cunoscut, cu o bază mare de clienți, pentru vânzarea materialelor de construcții, a finisajelor, cât și a îngrășămintelor chimice. În ceea ce privește distribuția de îngrășăminte, stocurile provin atât de la producători naționali, cât și internaționali.

Depozit mobilă, 400 m2

Situat tot în centrul comunei. Marfa comercializată este nouă, provenind atât de la furnizori locali, cât si din import.

Magazin metalo-chimice - Fierul, 180 m2

Acest magazin de metalo-chimice se regăsește tot în incinta complexului comercial, principalele categorii de marfă oferite fiind: vopsele, instalații, produse de curățenie, unelte și altele.

Magazin de electrocasnice

Această afacere de vânzare cuprinde și un magazin de electrocasnice, situat tot în incinta complexului comercial, unde se vând produse electronice și electrocasnice de larg consum, dar și instalații și unelte electrice.

Magazin vestimentar și de cadouri

La etajul 2 al complexului comercial se află un magazin de haine pentru femei și bărbați, precum și un magazin de obiecte casnice, cadouri, jucării, suveniruri și papetărie.

Rețea fitofarmacii

Proprietarii acestei afaceri de vânzare dețin și 3 magazine cu produse de fitofarmacie în județul Salaj. Unul dintre aceste magazine se află în complexul comercial din comună, în aceeasi incintă funcționând și o Farmacie Veterinară. Celelalte două fitofarmacii se află în Zalău, în incinta pieței agroalimentare din centrul orașului, respectiv la Piața Mică Agroalimentară, situată lângă autogară.

Depozit 0,28 ha, situat la intrarea în comună, pe marginea drumului național

Depozitul de cărbune comercializează cărbune din Valea Jiului și carbune importat din Ungaria - de la Matrai Eromuvek, cu care există un contract de colaborare. Portofoliul de clienți ai depozitului cuprinde firme private, persoane fizice și instituții publice.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 18-09-2012
Cifră de afaceri din anii anteriori RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 3.100.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 23
Suport si training Da
Motivul vânzării Probleme de sanatate