Spălătorie auto de vănzare cu un foarte bun vad comercial - afacere la cheie în Brașov

Spălătorie auto de vănzare profitabilă
Oraș : Brasov
Județ : Brasov
Preț de vânzare : 38000
CA Anuală : 93672

Astăzi vă propunem spre vizionare o afacere la cheie din Brașov, localizată într-o zonă cu trafic intens. 

Spălătoria auto de vănzare la cheie este o afacere care generează profit continuu încă de la înființarea firmei, fiind situată într-o zonă accesibilă pentru localnici, cu un foarte bun vad comercial, pe una dintre străzile cele mai circulate din Brasov.

în ceea ce privește locația în care funcționează spălătoria auto de vănzare, menționăm aici faptul că suprafața totală a acesteia este de 500 mp, din care clădirea construită acoperă o suprafață de aproximativ 150 mp. Această clădire are în componență următoarele spații utile:

  • spații de spălare a automobilelor
  • birou pentru personalul administrativ
  • două toalete pentru clienți
  • vestiar pentru angajați
  • bar pentru clienții afacerii, care așteaptă finalizarea procesului de spălare chiar în locație.

În ceea ce privește fluxul operațional, spălătoria auto este dotată complet pentru această activitate și deține toate avizele de funcționare și autorizațiile la zi.

Mai mult, clienții spălătoriei beneficiază de locuri de parcare, dispuse atât în spațiul propriu al firmei, cât și pe domeniul public. De asemenea, în incintă există și două terase, unde clienții pot savura o cafea sau un suc în timp ce așteaptă finalizarea procesului de curățare a automobilelor.

În ceea ce privește industria în care funcționează această afacere la cheie, merită să menționăm aici faptul că spălătoria auto este un business care nu va duce niciodată lipsă de clienți care să îi treacă pragul, mai ales dacă avem în vedere faptul că majoritatea șoferilor din România își spală mașinile de 2-4 ori pe lună. A

vând în vedere faptul că parcul de mașini din România este într-o continuă dezvoltare și că anii trecuți au înregistrat adevărate recorduri pentru vânzarea de autoturisme noi și second hand în România, este cât se poate de clar că achiziționarea acestei afaceri la cheie este o oportunitate viabilă pe termen lung.  

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Afaceri prestatoare de servicii
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Inventar aproximativ : 30000
Suport si training : Da, o lună
Număr de angajați : 5
Motivul vânzării : Proprietarul are mai multe afaceri.