Service auto camioane de vânzare în Bacău

Service auto de vânzare în Bacău
Oraș : Bacău
Județ : Bacău
Preț de vânzare : 225000
Profitul Anual : -60910
CA Anuală : 611615
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Oportunitate unică de investiție: service camioane, autocare, autobuze, remorci și semiremorci - o afacere profitabilă și dinamică.  

Afacerea a fost stabilită în anul 1991, în Bacău și a funcționat fără întrerupere până în prezent, având deja un vad comercial și clienți în zonă, dar și recunoaștere la nivel național. De asemenea, afacerea este prezentă online, furnizând o serie de servicii online de diagnosticare:

1. Diagnosticare mecanică de la distanţă

2. Diagnosticare electrică de la distanţă

3. Reparaţii cu preţuri fixe pentru:

  • motor;
  • cutie de viteze;
  • sistem direcţie;
  • sistem frânare;
  • alte reparaţii la cererea clientului;

4. Oferte de reparaţii complete

5.Piese de schimb

Acest service auto de vânzare este autorizat de Autoritatea Rutieră Română pentru lucrări de reparații și de întreținere pentru marca Scania şi alte mărci de camioane existente pe piață, folosind în activitatea zilnică echipamente de ultimă generație.

Experiența de 27 de ani în domeniu și echipa cu o înaltă expertiză și profesionalism dovedit în toți anii de funcționare au creat din companie un reper pentru profesioniștii din domeniu.

Echipamentele care fac parte din transferul de afacere propus sunt:

  1. Dispozitive și utilaje iscirizate la zi, cu metrologie la zi
  2. Programe, aparate și laptopuri de diagnoză
  3. Aparat LARM autorizat pentru marca Scania

La cerere, oferim lista de echipamente, stocurile de piese si alte informatii necesare. Furnizarea acestor date face obiectul unui acord de confidentialitate.

Transferul de afacere presupune vânzarea bazei de date cu clienți, numărul de telefon mobil al companiei cunoscut de către toți clienții și stocul de marfă existent. Totodata mentionam faptul ca afacerea poate functiona in continuare in spatiul actual, deja amenajat si unde toate echipamentele sunt instalate, pentru chiria lunara de 1500 euro/luna exclusiv TVA. Spatiul are 300 mp si are toate autorizatiile de functionare in prezent.

De asemenea, se transferă toate contractele în derulare cu clienții, contractul de servicii pe o platformă națională precum și contractele avantajoase încheiate cu furnizorii de piese auto.

Acest service auto de vânzare are în echipă personal experimentat, dispus să rămână în continuare în afacere, după încheierea transferului: 5 mecanici, 1 inginer service, 1 director piese, diagnoză, oamenii care au creat din afacere cel mai renumit truck center de reparații motoare și cutii de viteză (pachete de reparații la prețuri fără concurență)

În ceea ce privește încheierea transferului, proprietarul actual al acestui service de vânzare este dispus să acorde viitorului proprietar al afacerii consiliere tehnică, în cazul în care transferul se încheie până la data de 01.01.2022 și contra cost după această dată.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-01-1991
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : 87670
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 361338
Suport si training : Da
Număr de angajați : 6
Cifră de afaceri din anii anteriori : 856561
Motivul vânzării : Retragere din activitate/pensionare