Companie service ascensoare de vânzare în București

Companie service ascensoare de vânzare în București
Oraș : Sector 5
Județ : București
Preț de vânzare : 1850000
Profit din exploatare (EBITDA) : 1375765
CA Anuală : 4933085
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Compania oferă, de peste 20 de ani, servicii profesionale de montaj ascensoare, mentenanță, revizii periodice și reparații pentru orice model de ascensor. 

De la înființare și până în prezent, aceeastă companie de service ascensoare înregistrează o creștere constantă a numărului de clienți. Relevant pentru măsurarea gradului de satisfacție este că niciunul dintre beneficiari nu a renunțat la serviciile contractate de-a lungul anilor, compania bucurându-se de o reputație solidă și un bun renume.

Datorită profesionalismului serviciilor de montaj ascensoare, certificate prin numeroase acreditări, dar și a serviciilor de mentenanță, întreținere și revizii periodice a ascensoarelor instalate, fără egal în ceea ce privește costurile, rigurozitatea tehnologică și operativitatea, compania a dezvoltat relații și parteneriate de durată atât cu beneficiarii serviciilor, cât și cu furnizorii.

Compania de service ascensoare de vânzare deține toate acreditările necesare desfășurării activității de service ascensoare. De asemenea, compania are expertiza și echipamentele tehnice necesare pentru intervenții complexe.

În plus, compania are în componență echipe de angajați specializați în acest domeniu. Numărul total al angajaților este de 40.

Compania de service ascensoare de vânzare are sediul social în București, precum și mai multe puncte de lucru în orașele din apropiere.

Indicatori financiari:

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : N/A
Fond comercial : N/A
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 3678999
Suport si training : Da
Număr de angajați : 40
Cifră de afaceri din anii anteriori : 5317322
Motivul vânzării : Retragere din activitate/pensionare