Cămin de bătrâni de vânzare în județul Brașov

Cămin de bătrâni de vânzare
Oraș : N/A
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 2100000
Profitul Anual : 1084037
CA Anuală : 2168410
Patrimoniu Imobiliar : 1700000

Astăzi vă prezentăm o oportunitate de investiție într-un cămin de bătrâni de vânzare situat într-o zonă montană din județul Brașov, beneficiind de o priveliște deosebită.

Inițial, construcția a fost folosită ca hotel, ulterior fiind transformată în cămin de bătrâni. Astfel, rezidenții beneficiază de un confort deosebit. Toată afacerea a fost gândită sa funcționeze independent de rețelele de utilități, având sursă proprie de apă, cu stație proprie de tratare a apei și sistem de epurare a apelor reziduale, suplimentat cu un sistem de separare a grăsimilor din apele menajere provenite de la bucătărie. Dotarea cu panouri solare pentru apă caldă și panouri fotovoltaice (compania deține certificate verzi) a contribuit la reducerea costului cu energia electrică, iar generatorul electric ajută la funcționarea continuă a activității, chiar și în cazul penelor de curent. Bucătăria acestui cămin de bătrâni de vânzare este echipată cu echipamente profesionale de înaltă calitate și are toate dotările necesare pentru prepararea hranei în cele mai bune condiții.

Viziunea echipei este aceea ca fiecare rezident să se simtă ca acasă. Echipa lucrează cu dăruire, având scopul de a crea o atmosferă caldă, în care rezidenților să le facă plăcere să se trezească dimineața, așteptând cu nerăbdare ziua viitoare și să meargă la culcare noaptea, simțindu-se fericiți, iubiți și mulțumiți, după ce au avut o zi grozavă împreună.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2013-02-11
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 50000
Fond comercial : 300000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 2465959
Suport si training : Da
Număr de angajați : 32
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1747750
Motivul vânzării : Relocare