Agenție publicitară de vânzare în Brașov - o afacere profitabilă și pe timp de criză

Agenție publicitară de vânzare, Brașov
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 300000
Profitul Anual : 348736
CA Anuală : 1887691
Patrimoniu Imobiliar : N/A

Vă propunem o investiție într-un domeniu interesant - o agenție de servicii publicitare de vânzare, în Brașov - o afacere profitabilă, stabilă, bazată pe o creștere sănătoasă în timp.

Actualul proprietar a început dezvoltarea acestei afaceri chiar în 2008, când începea să se prefigureze o criză mondială. În planul de afaceri, s-a plecat de la premisa, ulterior validată, că această agenție publicitară va fi o afacere care nu va fi afectată de criză. Motivul este simplu - chiar și în criză, antreprenorii încearcă să reduca cheltuielile curente, dar, în același timp, aleg să investească în marketing, în încercarea de a crește sau cel puțin menține numărul de clienți.

Această agenție publicitară de vânzare este specializată în servicii complete de producție publicitară; de asemenea, pune la dispozitia clienților un serviciu de consultanță pentru aprecierea cât mai corectă a tuturor posibilităților de semnalistică, standardizate sau atipice, începând de la concepția machetelor și continuând cu alegerea materialelor și execuția produselor publicitare de care o afacere are nevoie.

Mai mult, agenția oferă servicii complețe de producție de panouri și casete luminoase, printuri indoor, printuri outdoor, printuri mari, bannere mari, bannere publicitare, bannere mesh, panouri publicitare stradale, diverse reclame firme luminoase, copertine, marchize, steaguri, imprimare autocolante, afise publicitare etc.

O altă componentă a agenției publicitare de vânzare o reprezintă serviciile de reclamă personalizată, cum ar fi agende, pixuri, semne luminoase, litere volumetrice, firme luminoase profesionale, totemuri, inscripționări auto, colantări auto, servicii web, standuri expozitionale, precum și campanii publicitare sau consultanță publicitară.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 17-01-2008
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 25000
Fond comercial : 100000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 720000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 16
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1618012
Motivul vânzării : Lipsa timp, implicare in alta afacere