Afacere la cheie - distribuitor sisteme de încălzire

Afacere profitabilă de vânzare Brașov
Oraș : Brașov
Județ : Brașov
Preț de vânzare : 70000
Profitul Anual : 132511
CA Anuală : 7485401
Patrimoniu Imobiliar : 140000

Această afacere de vânzare funcționează de peste 15 ani în domeniul instalaţiilor şi a centralelor termice. Aceasta comercializează o gamă variată de produse, cum ar fi: centrale termice murale, centrale termice prin condensare, cazane de pardoseală, centrale termice pe lemne, panouri solare, centrale termice pe peleţi, pompe de căldură, boilere.

Afacerea a fost construită pe valorile onestității, integrității și relațiilor de calitate cu furnizori, clienți, vânzători, colaboratori, etc.. Prin gama de servicii și produse complementare, această afacere de vânzare din Brașov a reușit să ofere clienților soluții complete, cu echipamente de top, la prețuri corecte.

Sistemele și serviciile dezvoltate de companie ajută clienții să obțină o productivitate mai bună a resurselor și să mențină costurile cu energia utilizată la un nivel minim, menținând în același timp un mediu mai curat. Ideea de bază a acestei afaceri de vânare din Brașov, în relația cu furnizorii, clienții, vânzătorii, colaboratorii, etc. este aceea de win-win, iar succesul și performanțele firmei se reflectă și în indicatorii financiari afișați mai jos.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 2002-02-07
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Marcă comercială : 20000
Fond comercial : 20000
Inventarul inclus în preț : Nu
Inventar aproximativ : 750000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 15
Cifră de afaceri din anii anteriori : 4931725
Motivul vânzării : Implicare în alte afaceri