Afacere la cheie - servicii de curățenie

Afacere la cheie - servicii de curățenie
Oraș : Pitești
Județ : Argeș
Preț de vânzare : 45000
Profit din exploatare (EBITDA) : 93600
CA Anuală : 210783

Ideea acestei afaceri a apărut în iulie 2018, când actualul proprietar, angajat în acel moment într-o multinațională, a dorit să pună în practică conceptul unei afaceri care să se diferențieze pe piața serviciilor de curatenie din Romania, prin calitate, eficiență și operativitate. O atenție deosebită a fost acordată pentru definirea întregului lanț valoric al clienților, cu accent pe serviciul de asistență înainte și după achiziționarea serviciilor.

Cu toate provocările inerente unui început, afacerea a reușit să producă în 2021, an pandemic, cu numeroase restricții de interacțiune între prestatorul de servicii și clienții săi, un venit din activitate de peste 200.000 lei, iar trendul crescător se menține și în anul în curs. Este o afacere la cheie, care a dovedit reziliență într-un context economic aparte, nefavorabil pentru afacerile la început de drum.

Încă de la început, în identificarea potențialilor clienți, a fost targetat  sectorul persoanelor juridice și al instituțiilor, proprietarul reușind să obțină contracte ferme cu acestea. Seriozitatea și perseverența au stat la baza serviciului prestat, iar feedback-ul venit de la clienți a confirmat pe deplin acest lucru. Noul proprietar preia o afacere la cheie, cu un portofoliu de clienți bine format, pe care îl poate dezvolta pe baza recomandărilor existente deja.

Este o afacere la cheie, pornită de la zero, care a avut o creștere constantă și sănătoasă, având în viitor un potențial de creștere  foarte mare.

 

Informații detaliate

Domeniul de activitate : Servicii
Afacere stabilită în data de : 2018-07-09
Finanțarea vânzătorului/bănci : Nu
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 11625
Suport si training : Da
Număr de angajați : 6
Cifră de afaceri din anii anteriori : 159839
Motivul vânzării : Implicare în alte afaceri