Afacere de vânzare: sisteme integrate de protecție și securitate - regiunea Oltenia - proiectare/execuție/mentenanță

Oraș : Craiova
Județ : Dolj
Preț de vânzare : 1760000
Profitul Anual : 450000
CA Anuală : 4500000

Afacere de vânzare - business de succes, profitabil, activ de peste 15 ani în domeniul proiectării /execuției/întreținerii sistemelor integrate de securitate și protecție.

Activitatea de bază a acestei afaceri de vânzare este în regiunea Olteniei, dar activitatea se află în curs de extindere la nivel național.

Portofoliul stabil de clienți și contractele aflate în derulare recomandă dezvoltarea activității prin investiții de capital. 

De asemenea, compania dispune de echipamente de ultimă generație, ceea ce permite executarea lucrărilor la cel mai înalt standard de calitate și performanță - un avantaj competitiv de necontestat.

În ceea ce privește resursele umane, menționăm aici faptul că angajații acestei afaceri de vânzare sunt înalt calificați și stabili, putând executa lucrări de mare complexitate în domeniu. În plus, structura de conducere asigură un înalt grad de planificare a activităților, contribuind astfel semnificativ la eficientizarea proceselor de lucru.

Mai mult, portofoliul actual de clienți permite obținerea de venituri constante din activitatea de mentenență a sistemelor implementate și structura de funcționare a acestei afaceri de vânzare este astfel organizată încât să asigure timpi de răspuns competitivi. 

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 14-12-2020
Fond comercial : 100000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 200000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 12
Motivul vânzării : Prefera rol executiv