Afacere de vânzare: clinică medicală, situată în Constanța, funcțională din anul 2004

Oraș : Sector 3
Județ : București
Preț de vânzare : 200000
Profit din exploatare (EBITDA) : 250000
CA Anuală : 800000

Vă propunem spre cumpărare o companie cu vechime și un trecut pozitiv, înființată încă din anul 2004 în Constanța.

Serviciile oferite inițial au vizat aria de cuprindere reprezentată de medicina de întreprindere. Din 2004, aria serviciilor oferite s-a extins, prin alăturarea la echipa companiei a unor medici specialiști de medicină interna, chirurgie, O.R.L., oftalomologie, neurologie, psihiatrie, psihologie, în scopul oferirii de servicii integrate de medicina muncii.

Misiunea clinicii este aceea de a asigura serviciile medicale de înaltă calitate și competență profesională, care să permită pacientului un diagnostic corect și o terapie corespunzătoare și eficientî. În acest sens, clinica oferă o gamă extinsă de servicii medicale, în conformitate cu legislația în domeniu, pentru orice tip de profesie, prin identificarea riscurilor profesionale și testarea aptitudinilor în muncă ale angajatilor, promovarea stării de sanatate a acestora, prevenția îmbolnăvirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afecțiunilor profesionale și al celor legate de profesie, scăderea absenteismului la muncă.

Această afacere de vânzare se distinge prin profesionalismul echipei, dotarea modernă, flexibilitatea ofertelor și serviciilor, care pot fi strict adaptate nevoilor clientului.

În ceea ce privește datele financiar-operaționale ale acestei afaceri de vânzare, constatăm că performanța acesteia este un pozitivă, fiind, deci, o investiție stabilă pentru viitorul proprietar. Brandul cu vechime și portofoliul solid de clienți (care se vor preda odată cu firma) fac din această afacere de vânzare o oportunitate investițională excelentă.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-12-2010
Finanțarea vânzătorului/bănci : Da
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 5000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 6
Cifră de afaceri din anii anteriori : 2500000
Motivul vânzării : Retragerea investitorului din domeniu