Afacere de vânzare - atelier de costume bărbătești pe comandă

Afacere de vânzare atelier de costume bărbătești
Oraș : Sector 2
Județ : București
Preț de vânzare : 225000
Profitul Anual : 500000
CA Anuală : 1000000

Astăzi vă prezentăm o afacere de vânzare - un concept de business și un brand romanesc deja recunoscut. Atelierul de costume bărbătești pe comandă este un business de nișă, matur, cu o vechime de 8 ani în piața din România. Brandul este foarte cunoscut, foarte ușor francizabil și are o putere mare de creștere.

Această afacere de vânzare se tranzacționează cu tot ce înseamnă portofoliul actual de clienți (peste 4000 de cumpărători existenți deja), cu un showroom de lux în centrul Bucureștiului (spațiul este închiriat, însă se garantează prelungirea contractului pe cel puțin 5 ani), cu brand-ul înregistrat la OSIM.

În plus, proprietarul asigură o perioadă de 6 luni de zile de training și suport, pe baza unei înțelegeri mutuale, pentru a instrui noul proprietar în legătură cu modul de operare a business-ului la capacitate maximă.

Media cifrei de afaceri pe ultimii 4 ani este de peste 1.000.000 de lei, acest indicator al performanței business-ului fiind în creștere constantă, de la an la an. Datorită modelului de business, noul proprietar al firme va avea nenumărate posibilități de a dubla cifra de afaceri, totul ține de timpul pe care acesta dorește să îl investească în creșterea business-ului.

Showroom-ul din București se află într-o locație de lux, ce acoperă o suprafață de 120 mp și este format din 3 camere. Dintre acestea, 2 camere sunt ocupate de showroom-ul propriu zis, pe lângă care mai există un birou de lux de 35mp, o cabină de probă generoasă, spații de depozitare și toaletă. Showroom-ul este situat într-o clădire interbelică din centrul capitalei, la etajul 1, fiind renovat recent (acum 3 ani) și este probabil cel mai elegant showroom de îmbrăcăminte masculină din București.

Pe lângă toate aceste avantaje, această afacere de vânzare are și o bună prezență online, având un site propriu foarte atractiv, precum și pagini dedicate de social media, cu o audiență foarte bună.

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de : 01-05-2013
Fond comercial : 225000
Inventarul inclus în preț : Da
Inventar aproximativ : 245000
Suport si training : Da
Număr de angajați : 3
Cifră de afaceri din anii anteriori : 1000000
Motivul vânzării : Reprofilare - relocare