Afacere profitabilă - Evaluarea Calității Cărnii

Afacere profitabilă - Evaluarea Calității Cărnii
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Corina Mihalcea
Broker de afaceri
Corina Mihalcea
București - Romania
+40 737 963 900
Preț de vânzare: 180.000 EURO
CA Anuală: 676.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 246.090 RON
Județ / Localitate: Romania
Țara: Romania

Scurtă descriere

Afacere consolidată, cu experiență de peste 17 ani în domeniul serviciilor de evaluare a calității cărnii. Firma are încheiate contracte pe termen lung cu importante abatoare din România. Afacerea este profitabilă și activează într-un domeniu stabil și foarte bine reglementat tehnic și legislativ (atât în România, cât și la nivel european). Serviciile de evaluare a cărnii sunt obligatorii în România, iar activitatea se desfășoară pe întreg parcursul unui an calendaristic. Firma deține o importantă cotă de piață și există un real potențial de creștere, atât din punct de vedere al extinderii zonei geografice de activitate, cât și din perspectiva creșterii consumului de carne în România sau exporturilor în Uniunea Europeană.

Produse și servicii

Firma prestează servicii de evaluare a calității cărnii (în principal carne de porc și de bovină), cu ajutorul unor echipamente specializate, în vederea stabilirii unui preț corect de comercializare a carcaselor de animale. Activitatea se desfășoară direct la beneficiari (abatoare), prin angajații proprii. Toți angajații sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic și legislativ și asigură servicii la standarde europene, în timp real.

Operațiuni

Rezultatele analizelor sunt obținute instant, astfel încât calitatea cărnii este certificată imediat. Rezultatele sunt colectate și raportate în timp util atât crescătorului de animale, cât și abatorului, cu ajutorul unei aplicații specializate. În urma procesului de evaluare se realizează un raport complet cu informații despre calitatea cărnii (procent carne, grăsime etc.), greutatea carcasei, precum și prețul de vânzare stabilit în urma evaluării.

Active tangibile și intangibile

Firma deține echipamente performante pentru analiza calității cărnii, astfel încât se pot asigura servicii de calitate în timp real. Deasemenea, atât angajații, cât și firma dețin toate atestatele și autorizațiile necesare desfașurării activității de evaluare a calității cărnii.

Piață și potențial de dezvoltare

Deoarece evaluarea calității cărnii este obligatorie pentru vânzarea și prelucrarea cărnii în Uniunea Europeană, România s-a aliniat din punct de vedere tehnic și legislativ reglementărilor în vigoare la nivel european. Potențialul de dezvoltare al afacerii este semnificativ. În contextul creșterii preocupărilor consumatorilor privind siguranța alimentară, calitatea și originea produselor din carne, există o cerere în creștere pentru serviciile de testare a calității cărnii. Se pot atrage noi clienți prin creșterea capacității de testare și extinderea zonei geografice de activitate.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-03-2006
Cifră de afaceri din anii anteriori 690.000 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 0 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 11
Suport si training Da
Motivul vânzării Retragerea la pensie a proprietarului