Afacere profitabilă de vânzare - activitate spitalicească

Afacere profitabilă de vânzare - activitate spitalicească
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Mona Bârliga
Expert broker de afaceri
Mona Bârliga
Brașov - Romania
+4 0741 035 054
Preț de vânzare: 2.000.000 EURO
CA Anuală: 12.240.000 RON
Total Patrimoniu Imobiliar EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 622.000 RON
Județ / Localitate: Chișineu-Criș
Țara: Romania

Scurtă descriere

Societatea comercială Terapeutica SA, cu o activitate de aproape 20 de ani, înființată în anul 2003, vă prezintă o ofertă de investiție în industria îngrijirilor medicale, care se află în creștere constantă pe piața din România. Societatea oferă spre vânzare pachetul majoritar de acțiuni, însumând 90% dintre acestea.

Produse și servicii

Cu misiunea declarată de a furniza servicii medicale de cea mai bună calitate, aplicate la nevoile pacienților din arealul societății, această afacere de vânzare este profitabilă și are ca obiect principal de activitate oferirea de servicii medicale într-un cadru spitalicesc, beneficiind de un număr de 140 de paturi și oferind pacienților servicii de recuperare, balneofizioterapie, îngrijiri paliative, medicină internă și boli cronice.

Operațiuni

În plus, afacerea dispune de un ambulatoriu integrat, care face posibilă tratarea pacieților care nu necesită internare. Toate secțiile sunt acreditate de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și avizate de Ministerul Sănătății.

Piață și potențial de dezvoltare

Oferta de față este valabilă pentru orice companie medicală sau non-medicală care dorește să continue munca de o viață a membrilor fondatori ai acestei societăți. Datorită specificului activității, compania poate fi scalată, printr-o strategie integrată de creștere și diversificare sau extindere a serviciilor medicale. Parte din aceste strategii sunt deja cuprinse în planurile de dezvoltare pentru următorii ani și vor putea fi implementate cu ușurință, generând o creștere a profitabilității.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 17-06-2003
Cifră de afaceri din anii anteriori 11.179.400 RON
Marcă comercială 100.000 EURO
Fond comercial 700.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 2.745.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 99
Suport si training Da
Motivul vânzării Retragerea acționarului