Afacere producție și export case din lemn cu proprietate imobiliară și fabrică completă

Afacere producție și export case din lemn cu proprietate imobiliară și fabrică completă
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Marius Petrea
Expert broker de afaceri
Marius Petrea
Bacău - Romania
+40 751 504 018
Preț de vânzare: 806.500 EURO
CA Anuală: 692.566 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 400.000 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 88.925 RON
Județ / Localitate: Simleu Silvaniei
Țara: Romania

Scurtă descriere

Vă punem la dispoziție o companie de încredere specializată în fabricația și exportul de case din lemn. Suntem dedicați construirii unor locuințe de calitate superioară, sustenabile și estetice, care să răspundă nevoilor și preferințelor clienților noștri din întreaga lume.

Afacerea noastră se mândrește cu deținerea unei proprietăți imobiliare extinse, amplasată într-o zonă pitorească și accesibilă. Situată pe o suprafață generoasă, această proprietate cuprinde atât spații de producție, cât și birouri administrative și facilități auxiliare. Avem un design modern și eficient, adaptat nevoilor specifice ale fabricației de case din lemn.

Fabrica noastră este complet echipată și dispune de toate utilajele necesare în domeniu, de producție preponderent germană. De la prelucrarea lemnului și tăierea precisă a pieselor, până la asamblarea și finisarea finală a caselor, avem toate resursele necesare pentru a produce structuri rezistente și durabile. Echipamentul nostru de înaltă performanță ne permite să fabricăm case din lemn de înaltă calitate, adaptate cerințelor și specificațiilor individuale ale fiecărui client.

Produse și servicii

1. Case din lemn:
Fabricăm și exportăm o varietate de case din lemn, care sunt realizate cu mare atenție la detalii și conform specificațiilor exacte ale clienților noștri. Oferim case din lemn tradiționale și moderne, adaptate la nevoile și preferințele individuale. Fiecare casă este construită cu materiale de calitate superioară și tehnici avansate de construcție din lemn, asigurând astfel durabilitate, confort și un aspect estetic plăcut.

2. Tâmplărie din lemn stratificat:
Pe lângă casele din lemn, producem și exportăm tâmplărie din lemn stratificat, inclusiv ferestre, uși, balustrade și alte elemente de finisaj. Tâmplăria noastră este fabricată cu grijă și precizie, utilizând lemn stratificat de înaltă calitate, care oferă o rezistență și o durabilitate superioare. Produsele noastre de tâmplărie sunt proiectate pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea locuințelor din lemn, asigurând un nivel ridicat de izolare termică și acustică.

Operațiuni

1. Proiectarea:
Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a înțelege în mod precis nevoile și preferințele lor în ceea ce privește casele din lemn și tâmplăria din lemn stratificat. Echipa noastră de specialiști în design utilizează cele mai recente tehnologii și software-uri pentru a crea planuri și modele detaliate, care să ofere o perspectivă realistă asupra proiectului finalizat. Proiectăm case personalizate, adaptate la terenul și specificațiile tehnice ale fiecărui client în parte, asigurându-ne că fiecare casă respectă cerințele și standardele de calitate.

2. Producția:
Cu o fabrică complet echipată și tehnicieni experimentați în lucrul cu lemnul, producem casele din lemn și tâmplăria din lemn stratificat conform proiectelor aprobate și specificațiilor clienților noștri. Utilizăm numai lemn de înaltă calitate și tehnici de construcție avansate pentru a asigura rezistența și durabilitatea produselor noastre. Procesul de producție este supravegheat cu atenție pentru a ne asigura că fiecare etapă este realizată în mod corespunzător și că toate standardele de calitate sunt îndeplinite.

3. Vânzarea către piață:
Avem o prezență puternică pe piețele din România, Germania, Spania și alte țări din lume. Colaborăm cu agenți și distribuitori locali pentru a promova și vinde produsele noastre. Avem o abordare orientată spre clienți și oferim soluții personalizate pentru fiecare piață în parte. Echipa noastră de vânzări se angajează să ofere servicii profesionale și să se asigure că cerințele și nevoile clienților sunt îndeplinite în întregime. De asemenea, suntem deschiși să explorăm noi piețe și să dezvoltăm parteneriate cu clienți și distribuitori noi.

Active tangibile și intangibile

1. Teren - 6746 mp
2. Hală industrială - 1744 mp
3. Casă + Birouri - 178 mp

Piață și potențial de dezvoltare

Piața în care activăm în Germania prin Ordinul Arhitecților oferă un potențial semnificativ de dezvoltare și oportunități în domeniul construcțiilor din lemn. Fiind implicați în această piață încă din anii '90, având clienți vechi și stabili, afacerea noastră are deja un avantaj competitiv și un nivel ridicat de încredere în piață.

Piața germană a construcțiilor din lemn:
Germania se remarcă ca fiind una dintre țările europene cu cea mai dezvoltată și apreciată industrie a construcțiilor din lemn. Există o lungă tradiție și o cultură puternică a utilizării lemnului ca material de construcție, datorită beneficiilor sale ecologice, estetice și de durabilitate. Casele din lemn sunt apreciate pentru caracteristicile lor durabile, eficiența energetică și designul atractiv. Pe piața germană, există o cerere semnificativă pentru astfel de case, atât pentru locuințe individuale, cât și pentru proiecte comerciale și de infrastructură.

Potențialul de dezvoltare:
Având în vedere clienții vechi pe care îi avem în Germania și conexiunile stabilite prin Ordinul Arhitecților, afacerea noastră are un potențial considerabil de dezvoltare pe această piață. Puteți beneficia de relațiile existente și de reputația pe care le-am construit de-a lungul timpului pentru a extinde baza de clienți și a câștiga noi proiecte. De asemenea, puteți să vă diversificați serviciile și să vă adresați unui spectru mai larg de clienți, cum ar fi dezvoltatorii imobiliari, instituțiile publice și alte companii din industria construcțiilor.

Tendințe de piață și cerere crescută:
În ultimii ani, cererea pentru case din lemn în Germania a crescut semnificativ, datorită preocupării tot mai mari pentru sustenabilitate, confortul termic și estetica deosebită. Guvernul german promovează politici favorabile construcțiilor ecologice și eficiente energetic, ceea ce creează un mediu favorabil pentru dezvoltarea și creșterea afacerii dvs.

Descarcă Teaser

Te rog sa introduci o adresă de e-mail validă

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 01-03-2004
Cifră de afaceri din anii anteriori 1.482.330 RON
Marcă comercială 0 EURO
Fond comercial 10.000 EURO
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 400.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 10
Suport si training Da
Motivul vânzării Pensionare