Afacere online la cheie - domeniu BEAUTY. SEO/ Facebook/ Grup Fb

Afacere online la cheie - domeniu BEAUTY. SEO/ Facebook/ Grup Fb
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri - Marius Petrea
Expert broker de afaceri
Marius Petrea
Bacău - Romania
+40 751 504 018
Preț de vânzare: 12.500 EURO
CA Anuală: 92.527 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 9.946 RON
Județ / Localitate: Bucuresti
Țara: Romania

Scurtă descriere

Afacere a fost pornită în 2017, cu vânzarea unui singur produs, exclusiv online, prin pagina de Facebook: penseta pentru extragere comedoane. După doar un an a fost deschis cont de seller pe eMAG, a fost realizat site-ul de e-commerce, pe care a fost mărită considerabil gama de produse.
Pachetul de vânzare conține: website-ul (care a fost optimizat SEO în ultimii 3 ani ), stoc de aproximativ 1500 produse (dintre care lentilele de contact colorate certificate CE, nu apar pe website la momentul actual), conturile de social media, contul de ads manager, baza de email marketing (de aproximativ 3.000 contacte), firma și certificatul de înregistrare al mărcii proprii de produse!

Produse și servicii

Produse de machiaj, accesorii, produse de îngrijire corp, ten și păr de o înaltă calitate recunoscută de clienți prin review-urile de pe magazinul online.

Operațiuni

Achizițiile
- există contracte cu furnizori atât din țară cât și din străinătate cu care se pot continua parteneriate pe termen lung
Vânzările se realizează pe mai multe canale:
- platforme precum eMAG Marketplace
- website-ul propriu
- rețele sociale
Marketingul este a treia componentă de bază a magazinului online, și s-au realizat investiții în acest pilon al afacerii, însă din cauza lipsei de timp, nu au fost continuate demersurile în ultimul timp.
Depozitarea, ambalarea și transportul coletelor sunt externalizate. În sarcina noului proprietar rămân doar relațiile cu furnizorii și clienții.
În cazul în care se dorește, aceste operațiuni pot fi făcute dintr-un sediu mic / acasă, reducându-se astfel costurile și generând mai mult profit pentru proprietar.

Active tangibile și intangibile

Stoc de produse, prezență completă în mediul online

Piață și potențial de dezvoltare

Piaţa produselor destinate îngrijirii cosmetice va atinge circa 177 miliarde dolari, până în 2025. Industria globală a produselor cosmetice a înregistrat în anul 2021 o creștere de 16% față de anul 2020, susținută de vânzările de cosmetice și parfumuri. La nivel European, piața a fost estimată la aprox. 125 mld Euro în 2022, fiind considerată o piață destul de matură, cu o prognoză de creștere ce indică o rată medie anuală de 1.6 % pentru perioada 2022-2026, susținută proponderent de segmentele Cosmetice și Îngrijirea pielii.
Există produse competitive care pot fi aduse și branduite sub marca proprie, înregistrată, care are deja o vechime si o pozitionare bună în piață.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 18-07-2017
Cifră de afaceri din anii anteriori 142.200 RON
Marcă comercială 300 EURO
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 5.000 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Suport si training Da
Motivul vânzării Lipsa de timp pentru a crește și scala businessul