Afacere la cheie - servicii de curățenie

Afacere la cheie - servicii de curățenie
Afacere mediatizată de Business Broker TradeX
Expert broker de afaceri
Leonard Ciubotaru
Galați
+40 742 067 000
Preț de vânzare: 45.000 EURO
CA Anuală: 210.783 RON
Total Patrimoniu Imobiliar 0 EURO
Profit din exploatare (EBITDA) 93.600 RON
Județ / Localitate: Pitești
Țara: Romania

Scurtă descriere

Ideea acestei afaceri a apărut în iulie 2018, când actualul proprietar, angajat în acel moment într-o multinațională, a dorit să pună în practică conceptul unei afaceri care să se diferențieze pe piața serviciilor de curatenie din Romania, prin calitate, eficiență și operativitate. O atenție deosebită a fost acordată pentru definirea întregului lanț valoric al clienților, cu accent pe serviciul de asistență înainte și după achiziționarea serviciilor.

Produse și servicii

Cu toate provocările inerente unui început, afacerea a reușit să producă în 2021, an pandemic, cu numeroase restricții de interacțiune între prestatorul de servicii și clienții săi, un venit din activitate de peste 200.000 lei, iar trendul crescător se menține și în anul în curs. Este o afacere la cheie, care a dovedit reziliență într-un context economic aparte, nefavorabil pentru afacerile la început de drum.

Operațiuni

Încă de la început, în identificarea potențialilor clienți, a fost targetat sectorul persoanelor juridice și al instituțiilor, proprietarul reușind să obțină contracte ferme cu acestea. Seriozitatea și perseverența au stat la baza serviciului prestat, iar feedback-ul venit de la clienți a confirmat pe deplin acest lucru.

Piață și potențial de dezvoltare

Noul proprietar preia o afacere la cheie, cu un portofoliu de clienți bine format, pe care îl poate dezvolta pe baza recomandărilor existente deja.

Este o afacere la cheie, pornită de la zero, care a avut o creștere constantă și sănătoasă, având în viitor un potențial de creștere foarte mare.

Descarcă Teaser

Invalid Input

În procesul de mediatizare a unei afaceri pentru vânzare, păstrarea confidențială a datelor acesteia și ale acționarilor, este o obligativitate profesională a persoanei care face acestă mediatizare.
Ca atare, câmpurile de date marcate cu N/A se pot divulga numai în urma semnări unui Acord de Confidențialitate (NDA)

Informații detaliate

Afacere stabilită în data de 09-07-2018
Cifră de afaceri din anii anteriori 159.839 RON
Marcă comercială N/A
Fond comercial N/A
Finanțarea vânzătorului/bănci 0 EURO
Inventar aproximativ 11.625 EURO
Inventarul inclus în preț Da
Număr de angajați 6
Suport si training Da
Motivul vânzării Implicare in alte afaceri